Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 900 000 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Miroslava Havlová, DiS.

12 725 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 11 dny
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 665 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 385149
Plocha užitná 665 m²

Popis nemovitosti

Hledáte pozemek pro výstavbu rodinného domu? Toužíte po bydlení na vesnici, ale v blízkosti velkého města s bohatou občanskou vybaveností? Pak mrkněte na tuto nabídku!

V Osicích nedaleko Hradce Králové Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu o celkové výměře 665 m2. Součástí prodeje je dále podíl o velikosti ideálních 1/4 na sousedním pozemku, který slouží jako příjezdová cesta z hlavní komunikace a parkovací stání. Jeho celková výměra je 225 m2. Je zde položena zámková dlažba.

K pozemku je přivedeno na pojení na elektřinu - elektropřípojka, plyn, obecní vodovod a obecní kanalizaci. V blízkosti pozemku probíhá i vedení optické sítě CETIN, takže je i možnost napojení na optiku.

Pozemek se nachází v okrajové části obce Osice. Její poloha je velice výhodná, protože v její těsné blízkosti probíhá dálnice D11. Po ní je skvělá dopravní dostupnost jak do Hradce Králové, Pardubic, tak do Prahy. Osice nabízejí svým obyvatelům základní občanskou vybavenost - pošta, mateřská a základní škola, obchod s potravinami, hostinec a knihovny. Kompletní občanská vybavenost se širokou škálou služeb nalezneme ve 13 km vzdáleném Hradci Králové.

Hrajete si s myšlenkou, že by se na tomto pozemku mohl nacházet Váš budoucí domov? Pak neváhejte, zavolejte mi a domluvme se na společném setkání, kde Vám mohu předat spoustu materiálů důležitých pro Vaše rozhodnutí. Těším se na společné setkání!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right