Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 834 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Chládek

7 778 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 379500
Plocha pozemku 1 834 m²
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 1 834 m²
Plocha celková 1 834 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek pro rodinné bydlení v klidné části obce Opatovec, okres Svitavy. Tento prostorný pozemek o celkové ploše 1834m² je ideální pro ty, kteří hledají místo pro stavbu vlastního domova. S jeho zastavěnou plochou m² máte dostatek prostoru pro realizaci svých bytových snů.

Pozemek se nachází v malebném prostředí obce Opatovec, která nabízí skvělou kombinaci klidu venkovského prostředí a výhod městského života. Díky své poloze je zajištěna dobrá dostupnost ke všem potřebným službám a vybavenosti, včetně obchodů, škol, školek a zdravotnických zařízení. Výhoda je blízkost budoucí dálnice.

Pozemek pro rodinné bydlení nabízí nejen dostatek prostoru pro stavbu domu, ale také možnost vytvoření příjemné zahrady či zeleného prostoru. Jeho poloha v klidné části obce poskytuje ideální podmínky pro relaxaci a odpočinek, ať už sami nebo s rodinou.

Pokud hledáte vhodný pozemek pro stavbu vlastního domova v obci Opatovec, tento pozemek je skvělou volbou. Nechte svou fantazii a kreativitu se rozvíjet na této prostorné parcele, která nabízí mnoho možností.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Chládek
Jiří Chládek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Chládek
Jiří Chládek
zobrazit telefon