Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 900 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jiří Hác

37 744 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 4 484 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 4 484 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 391528
Plocha pozemku 4 484 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně si vám dovolujeme nabídnout soubor stavebních pozemků, které se nacházejí v zastavěném území obce Libišany. V územním plánu obce jsou označeny jako smíšené obytné venkovské plochy. Rovinaté pozemky o celkové rozloze 4.484 m2 a tvoří jeden územní celek ohraničený pozemky (většinou zahrady) jiných vlastníků. Na severní straně tvoří hranici trvalá vodoteč – potok. Na straně jižní tvoří hranici budova stodoly, která slouží pouze jako sklad dříví a je taktéž součástí nabídky.

Toto luxusní místo, nadstandardně velkých pozemků, v přírodě a přitom uprostřed obce, je určeno k výstavbě 1 - 3 rodinných domů.

Na pozemcích jsou k dispozici kompletní inženýrské sítě, vč. napojení na vodovod a kanalizaci, možnost provedení s plynovou přípojkou. K využití je i vlastní studna s vydatným zdrojem nekontaminované vody. Přístup na pozemky je řešen sjezdem z místní komunikace, přičemž křížení s potokem je řešeno pomocí trvalého silničního mostu ve vlastnictví prodávajícího, zároveň sloužícího jako přístupová cesta pro stavební stroje.

Z pozemku je to autem komfortních 15 minut do centra Hradce Králové, stejně tak i do Pardubic. V Praze jste, vzhledem k nedalekému nájezdu na dálnici D 11, za krásných 60 minut.
V bezprostředním okolí se nachází množství cyklostezek, vedených borovými lesy, k nedalekým písníkům. V obci fungují veškeré základní služby, vč. obchodu, několika hospůdek, zdravotní péče a mnoha sportovních klubů a zájmových sdružení.

Místo, vhodné pro milovníky klidu, s představou stavby bez jakýchkoliv kompromisů. Místo, v takovéto lokalitě a velikosti, naprosto unikátní!
V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím. Prohlídkové dny budou určeny na základě poptávky.
Možnost zajištění financování s naším finančním poradcem.

Pokud vás nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace, případně prohlídku objektu, neváhejte kontaktovat makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jiří Hác
Ing. Jiří Hác
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jiří Hác
Ing. Jiří Hác
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit