Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

11 164 400 Kč

  • 650 Kč za m²
  • 650,- Kč / m2
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Jiříček

47 348 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N10121
Plocha pozemku 17 176 m²
Datum vložení 29. prosince 2023
Plocha celková 17 176 m²

Popis nemovitosti

Dovolte, abychom Vám představili exkluzivní investiční pozemek o rozloze 17.176 m2. Tento krásný kus země je připraven k realizaci Vašeho investičního záměru, neboť je dle územního plánu schválen k výstavbě rodinných domů venkovského typu. Nachází se v obci Libchavy na Orlickooústecku v části obce Dolních Libchavy – Cakle.

Mimořádně zajímavou lokalitu k investici tvoří kombinace často jindy protichůdných požadavků na stavební pozemek – venkovský charakter území s bohatou přírodou a historií a zároveň plně zajištěná dopravní obslužnost včetně autobusového a vlakového spojení, dobrá občanská vybavenost a pracovní příležitosti v místě.

Sama obec i okolní region nabízí rozmanitou nabídku služeb, významné průmyslové podniky (SOR Libchavy, Škoda Auto, Pewag, Simoldes Plasticos, Řetězy Vamberk, apod.) se nacházejí do 20 min. jízdy od obce. K benefitům pro zájemce o bydlení bezpochyby poslouží dostupné mateřské a základní školy v místě, střední školy v blízkém okolí, zdravotnické služby a bohatá nabídka sportovního a kulturního vyžití v obci včetně jezdeckého sportu, tenisu či bohaté vodácké tradice.

Ačkoli se jedná o půvabné údolí Tiché Orlice, nejedná se o chráněnou krajinnou oblast, pozemek je však dotčen ochranným pásmem dráhy a lesa. Veškeré inženýrské sítě jsou v dosahu. Již před dvaceti lety zde byla však provedena rozsáhlá studie včetně dokumentace k výstavbě 16 rodinných domů.

Podrobnosti o lokalitě a cena budou se zájemci komunikovány v rámci osobního jednání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10121

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Jiříček
Pavel Jiříček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Jiříček
Pavel Jiříček
zobrazit telefon