Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 500 000 Kč

  • 3 209 Kč za m²
  • + 1 % provize (+DPH) Dohoda o ceně je možná
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslava Kárníková

10 602 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti RS312663
Plocha pozemku 779 m²
Datum vložení před měsícem
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji slunný pozemek, který je dle územního plánu určený k zástavbě, o celkové ploše 800 m2. Tato atraktivní parcela se nachází v klidné lokalitě, ideální pro výstavbu rodinného domu či rekreační chaty. Díky své velikosti poskytuje dostatek prostoru pro zahradu či terasu. V současné době stojí na pozemku stavba dříve využívána pro chov hospodářských zvířat, která je zčásti podsklepená a dvě dřevěné kůlny, zastavěná plocha 50 m2.
V ulici je dostupná obecní voda, plyn, kanalizace a elektřina a je zde vedeno pouliční osvětlení. Obec je přímo propojena s obcí Holovousy, která získala pro výborné vyžití, fungování a vzhled vesnice 2. místo v soutěži Vesnice roku. V obci je k dispozici malotřídní základní a mateřská škola, která je v okolí také velice známá svým moderním a individuálním přístupem. Kousek od parcely je i dětské a sportovní hřiště s občerstvením U Vagónu. Chodovice jsou propojeny s okolními obcemi udržovanými cyklostezkami. Na kole či kolečkových bruslích se tak pohodlně mimo hlavní silnici dostanete i do Hořic. Lokalita bude čím dál více oblíbená i do budoucna. Již započala stavba dálnice, která spojí Hradec Králové, Jičín a Liberec a její nájezd bude v dojezdové vzdálenosti do 5 minut od parcely. Pozemek se tedy nachází na místě s dobrou dostupností do blízkých i vzdálenějších měst a i přesto zde není ruch. Autobusová zastávka u státní silnice s častými přímými spoji Jičín-Hořice-Hradec Králové do 500m chůze. Vlakové nádraží Hořice (4km). Vlaková stanice Ostroměř (2,4km). Veškerá občanská vybavenost v Hořicích (4km po hlavní silnici autem). Hradec Králové (26km), Jičín (20km), Dvůr Králové nad Labem (23km). Pozemek není ničím zatížený. Nejsem realitní makléř a žádám realitní kanceláře nevolat. Dohoda o ceně je možná..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslava Kárníková
Miroslava Kárníková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslava Kárníková
Miroslava Kárníková
Telefon zobrazit telefon