Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 300 000 Kč

  • , bez provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Antonin Tušla

18 236 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 886106
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 12 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Prodej pozemku 10 911 m? v Bohuňově nad Křetínkou.

Nabízíme k prodeji krásný mírně svažitý pozemek o rozloze 10 911 m? v obci Bohuňov nad Křetínkou. Pozemek je orientován na jihovýchod a poskytuje nádherný výhled na celou obec a protější stráně. Nachází se v klidné lokalitě, ideální pro bydlení i rekreaci. Přibližně třetina plochy je v zastavitelné oblasti, kde dle územního plánu můžete postavit rodinný dům, objekt pro rodinnou rekreaci, občanské vybavení, sportovní zařízení nebo ubytování pro rekreační a turistické účely.

Pozemek je přesně zaměřený a lokalizováno je i místo pro vrtanou studnu. K dispozici je smlouva s ČEZ o zřízení elektrické přípojky, poplatky jsou již zaplacené. V obci není kanalizace, což vyžaduje řešení individuálního odpadního systému.

Lokalita nabízí skvělou dopravní dostupnost – autobusy jezdí do Letovic, Březová nad Svitavou je vzdálená 15 minut a Svitavy 25 minut. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s krásnými výhledy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Antonin Tušla
Antonin Tušla
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Antonin Tušla
Antonin Tušla
Telefon zobrazit telefon