Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 700 000 Kč

  • 1 889 Kč za m²
  • Zajistit vrt - pouze podklady
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Milan Balcar

7 210 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
ID nemovitosti 22962
Plocha pozemku 900 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 900 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Plocha celková 900 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji komerční pozemek na atraktivním místě, přímo u hlavní silnice v části obce Žipotín v obci Gruna, okres Svitavy. Tato investiční příležitost nabízí plochu k zástavbě o celkové rozloze 145m², ideální pro výstavbu komerčního objektu s vysokým potenciálem návratnosti investice.

Na pozemcích o celkové rozloze 900 m2 je základová deska o rozměru 20,2 x 7,2 m2 a k tomuto základu je již vyhotovený projekt na výstavbu dvoupatrového motorestu. Přízemí má nabídnout zázemí pro bar, občerstvení, WC a prostor pro prodejnu. V horním patře je projektováno ubytování. Pozemek disponuje nedalekým vodním zdrojem - studní a k doplnění dostatečné kapacity zdroje vody je k projektu doporučeno zbudovat vrt, což zajistí nezávislost a sníží provozní náklady. Pro elektřinu je již připraven přívodní kabel, prozatím bez napojení na síť. V základové desce jsou zapracovány kanalizační průstupy.
Tím, že se pozemek nachází v bezprostřední blízkosti asfaltové vozovky, je součástí odpočívadla a je zde opravdu velmi snadná dostupnost, tím se prostřednictvím silnice č. 35 (E442) zvyšuje atraktivita této investice. Monitorovali jsme průjezd vozidel v tomto místě, ve všední den, v dopoledních hodinách. Bylo napočítáno 110 projíždějících vozidel v jednom směru za 15 minut! Kolik jich v budoucnu zastaví u Vašeho budoucího motorestu? Ze zadní části je ještě jedna menší, praktická komunikace.
V horizontu dvou let bude v blízkosti budoucího motorestu s ubytováním budováno velké stavební dílo a to po dobu cca 5 let. Dělníci budou potřebovat jíst a ubytovat. Tato skutečnost zajistí velmi rychlou návratnost investice.

Díky výhodné poloze a skvělé dostupnosti dopravy je tento pozemek ideální i pro další podnikání nebo pronájem, což zvyšuje jeho silný potenciál pro dlouhodobý zisk. Investoři hledající stabilní a perspektivní investici neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti.

V případě zájmu o více informací a podrobnější konzultaci mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Balcar
Milan Balcar
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Balcar
Milan Balcar
zobrazit telefon