Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

17 233 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Seriózní jednání o ceně, možné, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Hajtol

75 617 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 325 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 00703-2
Plocha užitná 6 264 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení 5. března 2024
Plocha výrobní 211 m²

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám zprostředkuje exkluzivní prodej víceúčelového areálu.

Popis nemovitosti:
pozemek parc.č. St. 964 o výměře 325 m2 je evidovaný v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří. Na pozemku stojí stavba č.p. 117 – jiná stavba. Jedná se o administrativní budovu s dílnou a servisem nákladních automobilů. Stavba má 1 nadzemní podlaží, není podsklepená a z části je využité podkroví. Objekt je cihlové konstrukce, základy má železobetonové izolované, střecha je sedlová, krytina je plechová a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou štukové a plášť je zateplen polystyrenem.
Objekt byl postaven dle kolaudačního rozhodnutí v roce 2018. Okna jsou plastová s trojsklem. Interiérové dveře dřevěné, zárubně jsou obložkové (v administrativní části) a ocelové. Osvětlovací techniku tvoří bodová svítidla, zářivková svítidla. Podlahovou krytinu tvoří keramická dlažba a betonová podlaha.
Dílna s montážní jámou včetně elektricky ovládaného krycího rola je užívána pro servis nákladních automobilů. Sekční garážová vrata pro vjezd a výjezd vozidel.
Další vybavení jednotky tvoří klimatizace, anténní rozvody, síťové rozvody.
Do jednotky je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V a je dodávána z rozvodné sítě. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn je zaveden. Vytápění zajišťuje plynový kotel, topná tělesa tvoří závěsné radiátory, ohřev vody zajišťuje bojler.
Popis pozemku a lokality:
Pozemky parc.č. 62/228 o výměře 5.371 m2, parc.č. 62/239 o výměře 396 m2 a parc.č. 62/244 o výměře 86 m2 jsou evidovány v katastru nemovitostí jako ostatní plocha, způsob využití manipulační plocha. Pozemky jsou zpevněny, povrch je tvořen frézovaným asfaltem (recyklát), na části zámkovou dlažbou a silničními panely. Na pozemcích se nachází stavba, nezapsaná v katastru nemovitostí, jedná se o nezastřešené koje pro uskladnění sypkého materiálu. Podlaha a konstrukce je betonová (ztracené bednění), zastřešení bez zastřešení s možností dobudovat.
Na pozemku parc.č. 62/228 se v jihozápadní části nacházejí plechové garáže. Pozemky jsou užívány ve funkčním celku a tvoří oplocený areál. Plot je betonový (výška 2,5 m), severozápadní část je oplocena pletivem do ocelových sloupků (výška 2 m). Na pozemku se nacházejí uliční lampy (5 ks). Vstup do areálu je ocelovou bránou s elektrickým pohonem. Areál je zabezpečen kamerovým systémem. Přes pozemek parc.č. 62/228 vede vodovodní řad ve vlastnictví obce.
Na pozemku parc.č. 62/228 se nachází mostní (nákladní) váha.
Pozemek parc.č. 942/4 o výměře 35 m2 je evidovaný jako ostatní plocha, způsob využití ostatní komunikace. Pozemek parc.č. 942/19 je evidovaný jako ostatní plocha, způsob využití silnice. Pozemky společně s částí pozemku parc.č. 62/228 slouží jako vjezd do areálu. Pozemky jsou zpevněny asfaltovým povrchem.
Inženýrské sítě do objektu (elektřina, vodovod, kanalizace, plyn) jsou přivedeny z přilehlé komunikace.
Podle platného územního plánu jsou pozemky situovány v plochách VD- drobná a řemeslná výroba.
Pozemky mají rovinatý charakter, přístup je ze silnice. Nemovitosti jako celek se nacházejí v jihovýchodním okraji obce Loza. Loza je obec s minimální občanskou vybaveností, nachází se cca 20 km severně od Plzně.

Případný zájem nebo prohlídky prosím zasílejte primárně písemně na základě vyplněného formuláře v inzerci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Hajtol
Radek Hajtol
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Hajtol
Radek Hajtol
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit