Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

25 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Bohuněk

106 024 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Stav nemovitosti Dobrý
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 188
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 20 dny
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Naše realitní kancelář Vám ve výhradním zastoupení vlastníka zprostředkuje prodej výrobního a skladového areálu s rodinným domem na samém okraji města Světlá nad Sázavou. Jedná se o uzavřený kompletně oplocený výrobní a skladovací areál se dvěma samostatnými vjezdy k výrobním prostorům tak i k rodinnému domu.
Areál je řešen hlavní obytnou budovou, kde jsou dva byty o dispozici 3+kk a 4+1, které prošly kompletní rekonstrukcí. Na hlavní obytnou budovu z pravé strany těsně navazuje výrobní hala obdélníkového tvaru 24mx11m a užitné ploše 395 m2.
Výrobní hala je řešena dvěma nadzemními podlažími mezi nimiž se nachází nově vybudované betonové schodiště a výtah s nosností 485 kg. První podlaží budovy tvoří hlavní sklad s výtahem 71 m2 s výsuvnými vraty do uzavřeného dvora areálu, sklad 36 m2, šatna, toaleta s předsíní s umyvadlem, sklad lepení a balení, sklad hotových výrobků, sklad mytí skla. Druhé podlaží tvoří sklad pro balení a expedici skla 199 m2 s kanceláří. Podlahy v 1.podlaží tvoří beton, ve 2. podlaží vysokozátěžová dlažba. Vytápění je ve výrobní hale řešeno lokálními klimatizačními jednotkami a přímotopy.

Solitérně jsou pak v areálu umístěny další objekty - 3 garáže, 1 velká garáž + 3 krytá místa. Na pozemku se dále nachází hlavní dvoupodlažní obytná budova, která momentálně slouží jako rodinný dům se dvěma oddělenými byty se samostatným vchodem. Dům je kompletně celý podsklepený. V suterénu domu je několik sklepů, sušárna, fitko, technická místnost se zásobníkem teplé vody tepelného čerpadla, prachový zásobník centrálního vysavače. V prvním nadzemním podlaží domu je první byt o dispozici 3+kk, do kterého se dostaneme buďto z přední části rodinného domu a nebo ze dvora areálu společnou chodbou. Hlavním vchodem se dostaneme do prostorné chodby, po levé straně je koupelna se sprchovým koutem, vanou a umyvadlem, po pravé straně je samostatná toaleta, vedle toalety je ložnice se vstupem na lodžii, vedle ložnice je prostorný obývací pokoj, naproti hlavním vchodovým dveřím je dětský pokoj, dále je zde kuchyně s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, z kuchyně se francouzskými dveřmi dostaneme na terasu s nádherným výhledem na panorama města Světlá nad Sázavou a řeku Sázavu.
Po schodišti se dostaneme do druhého nadzemního podlaží, kde je byt 4+1. Od bytu v prvním podlaží se liší pouze velikostí kuchyně, koupelny a umístěním toalety. Vytápění je v rodinném domě řešeno tepelným čerpadlem s rozvodem do podlahového topení pouze v prvním podlaží, ve druhém podlaží je topení rozvedeno do radiátorů. V celém areálu je umístěn kamerový systém.
K rodinnému domu navazuje udržovaná zahrada v rovině. Na zahradě se nachází retenční nádrž na dešťovou vodu.

Při prohlídce od nás dostaneme zpracovaný katalog nemovitosti, kde budou vypsány podrobnější informace o nemovitosti.

Zaujala Vás tato nemovitost?
Doporučujeme prohlídku!
Pro více informací kontaktujte makléře.


Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav  Bohuněk
Jaroslav Bohuněk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav  Bohuněk
Jaroslav Bohuněk
Telefon zobrazit telefon