Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

55 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Pavla Kalousová

233 252 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
ID nemovitosti N6950
Plocha užitná 814 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 8 dny
Plocha nebytová 591 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji areál s vodárenskou věží v Praze – Libni z roku 1904 na pozemku o velikosti 1268 m2. Samotná věž v areálu má nově vystavěný tambur - mezonetový třípodlažní prostor o velikosti 223 m2. Panoramatický výhled 360° skýtá pohled na celou Prahu. Noha věže (dřík) je pražskou technickou památkou.

Kromě této nemovitosti se v areálu nachází nově vybudované podzemní prostory s přímým venkovním osvětlením o užitné ploše 433 m2. Tyto prostory jsou v podzemí spojené chodbou s vodárenskou věží. Na pozemku je dále vystavěn objekt garáže o velikosti 158 m2 pro 8 vozů. Garáž disponuje třemi samostatnými vjezdy do ulice. V jižní části garážového objektu je k dispozici zázemí pro ostrahu taktéž s přímým vstupem z ulice do podzemního centra. Věž, podzemní prostory i garáž jsou ve stavu shell and core.

Areál ještě nabízí možnost další výstavby na pozemku (viz. vizualizace) o celkovém objemu 219,4 m2 v 1NP a 233,4 m2 ve 2NP. Návrh této budovy ve tvaru elipsy byl řešen v pražském ateliéru Morix. V případě zájmu jsou architekti připraveni spolupracovat na tomto projektu.

Jedná se o velmi specifickou exkluzivní nemovitost, která bude pro nového majitele neopakovatelnou výzvou. Precizně připravená hrubá stavba nabízí unikátní designové ztvárnění.
V blízkosti je kompletní občanská vybavenost. Ve vzdálenosti cca 400 m je stanice metra C – Ládví a zastávky tramvají. Přímo u pozemku je zastávka autobusu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Kalousová
Ing. Pavla Kalousová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Kalousová
Ing. Pavla Kalousová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti