Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

18 999 900 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Vacek

80 578 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 330 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 115
Plocha celková 770 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi krásný rodinný dům ve známém a žádaném centru Chrudimi. Dům v ulici Husova skýtá jedinečné výhledy na nedaleké centrum (Kostel Nanebevzetí Panny Marie). Bez přehánění lze říci, že domy se v této lokalitě dají koupit jen velmi zřídka.

Chrudim a její okolí skýtá kromě turistiky a sportovního vyžití (běžecké tratě, cyklotratě) také bohatý kulturní život ( např. Muzeu loutkových kultur, Galerie ART). V poklidném městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost - školky, školy, poliklinika, obchody, restaurace a pošta. Velmi dobrá je též dopravní dostupnost po železnici či po dálnici. Dům byl po celou dobu ve vlastnictví jedné rodiny, která jej velmi dobře udržovala, také se podařilo díky několika rozsáhlým rekonstrukcím-úpravám vytvořit harmonický celek sloužící k příjemnému rodinnému bydlení i pro náročnější zájemce. Velkou výhodou je půdní vestavba, kde se podařilo vhodně zhotovit formou čtyř apartmánů se společnou kuchyňkou fungující a prosperující rodinný Pension. V prvním a druhém podlaží se nachází samostatné bytové jednotky, které lze pro svou velikost rozdělit.

Dispozici domu tvoří tři podlaží s velkoryse řešenými místnostmi spojeny společným žulovým schodištěm. Dům je částečně podsklepen s klenutými stropy. Garáž včetně zahradního domku je umístěna na okraji rozsáhlé krásné zahrady. Součástí zahrady je i venkovní posezení a ovocný sad. Případně je možné tento pozemek zastavět. V celém objektu naleznete vše potřebné k běžnému životu. Nemovitost je ve stavu k okamžitému bydlení.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte nebo napište a domluvíme se na termínu prohlídky nebo na zaslání mnoha dalších informací, dokumentů a fotografií mailem, neboť tento inzerát nám dovolil vyvěsit „pouze“30 fotografií. Rádi vás na prohlídce přivítáme!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Vacek
Jaroslav Vacek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Vacek
Jaroslav Vacek
zobrazit telefon