Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet
ID nemovitosti 23028
Plocha celková 652 m²
Plocha užitná 1 100 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 12 dny
Plocha pozemku 1 100 m²
Plocha zastavěná 652 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 1 100 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Pokud se zastavíte v Ubytovacím hostinci Na Skalách v Budislavi třeba na borůvkové knedlíky, nebo se zde ubytujete, pak se pravděpodobně budete chtít zase vrátit. Teď můžete tento hostinec s bohatou historií a tradicí rodinné pohostinnosti dokonce vlastnit. Po více než 30 letech každodenního provozu se majitelé rozhodli zavedenou rodinnou restauraci s penzionem prodat a předat i svoje zkušenosti a značku. Může to být tedy skvělá příležitost vás, kteří hledáte výhodnou investici a chcete navázat na vybudované výborné obchodní jméno ubytovacího hostince, ale i pro firmu, která se poohlíží po vlastním rekreačním či školicím centru. Restaurace s moderním ubytovacím komplexem a sportovišti stojí na pískovcovém masivu Budislavské skály a nachází se v turisticky atraktivní lokalitě jen pár kroků od vyhledávaného skalního města Toulovcovy maštale a pár kilometrů od Litomyšle a Proseče. Vyhlášená kuchyně a příjemné ubytování ročně přiláká tisíce turistů a dalších návštěvníků. Přijíždějí i lidé z firem a úřadů na konference či týmová setkání, rodiny zde pořádají své oslavy i svatby.

Prodává se původní Ubytovací hostinec s historií sahající do roku 1876.
Zadní část budovy s penzionem byla kompletně rekonstruovaná a kolaudovaná v roce 2012. V prvním patře je plně vybavených 7 pokojů s příslušenstvím a s kapacitou ubytování až 25 osob. Poskytuje potřebné zázemí pro firemní setkání, vzdělávání a workshopy. V přízemí je prostorný vestibul, recepce, posilovna, herna a čtyřmístná sauna s ochlazovnou a vstupem do zahradní klidové zóny. Konferenční místnost pojme 25 lidí a je zařízena kuchyňským koutem a vybavena audiovizuální technikou. S venkovní terasou je propojená francouzskými okny, z nichž se otevírá pohled na skalní scenérie. Je zde i kancelář a sklad na prádlo. Objekt je vytápěn centrálním plynovým topením.
V zahradě vás osloví výhledy na skály. Je zde dětské hřiště, horolezecká stěna a velké multifunkční sportoviště s povrchem umělá tráva.

Hostinec s výčepem a salonkem (20 míst), restaurací (60 míst), vybavenou kuchyní pro přípravu až 300 jídel denně, venkovní terasou (60 míst) a uzavřeným dvorem (30 míst), odkud je vchod do penzionu a do zahrady se sportovišti. Prostory hostince jsou vytápěny dvěma krby na tuhá paliva a litinovým kotlem. Jedno křídlo hostince se sálem a wc je po rekonstrukci. Kuchyň Je zařízena v nerezu a součástí je chladicí box 2,5x2 m. Odpady z kuchyně jsou vybaveny zachycovačem tuku a odcházejí do vlastní čistírny odpadních vod. Pod tímto objektem je sklep vytesaný do skály. K restauraci v přízemi patří byt 1 + 1 pro bydlení majitele nebo provozovatele.

Součástí prodeje jsou plány na II. etapu rekonstrukce a přístavbu budovy hostince, do jehož podkroví jsou stoupačkami zavedeny sítě a při výměně střechy se může proměnit celé podkroví. Plány počítají s vybudováním 7 pokojů s příslušenstvím. V případě volby jiného využití této budovy tu mohou být buď nájemní byty, nebo pokoje pro seniory.

Těším se na Vás

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Zdenka Hanyšová Celá
Mgr. Zdenka Hanyšová Celá
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Zdenka Hanyšová Celá
Mgr. Zdenka Hanyšová Celá
Telefon zobrazit telefon