Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

24 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

103 903 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 867425
Plocha pozemku 613 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 348 m²

Popis nemovitosti

Líbí se vám město Litomyšl? Potom se podívejte na nabídku prodeje krásného bytového domu. Nachází se na ulici Tyršova 233 v Litomyšli nedaleko centra města, které je vzdálené pouhých pár minut pěšky. Po svých od domu dojdete i k místním obchodům, krytému bazénu, nemocnici, autobusovému nádraží a za kulturou. Té je v Litomyšli pro každého dost.

V okolí města se nacházejí půvabné přírodní památky, v podobě Toulovcových maštalí i středověká architektura, například unikátní rokokový zámek v Nových hradech a mnoho dalších skvostů.

V dostupné vzdálenosti je město Svitavy, Polička, Ústí nad Orlicí a Vysoké Mýto. Zhruba hodinu trvá cesta do Pardubic nebo Hradce Králové.

Součástí prodeje domu na Tyršově ulici v Litomyšli je 6 bytů, parkoviště, garáž, 4 sklepní kóje, dvorek, terasa a solární panely o výkonu 5, 05 kW. Dům je smíšeným typem budovy s celkovou plochou 348 m2 a pozemkem o rozloze 613 m2.

Všechny byty, které jsou součástí prodeje, mají své nájemníky. Nájemní vztah je na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou.

Tato nemovitost může být vaší skvělou investicí do budoucna ve městě, které má obrovský potenciál a kde je po pronájmu bytů velký hlad!

Kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/867425-nabidka-prodej-domu-tyrsova-litomysl

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon