Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 220 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

128 004 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení před 21 dny
Plocha užitná 126 m²
Bazény Venkovní
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti N6938
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 4+kk se soukromou zahradou a bazénem v první linii nejdelší a nejznámější alicantské pláže Playa de San Juan na západě Tenerife.

Tato rezidence se třemi velkými ložnicemi a třemi koupelnami nabízí dostatek prostoru k pohodlnému bydlení. Pečlivě navržené uspořádání maximalizuje přirozené světlo a vytváří tak příjemné prostředí. K dispozici je vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj je průchozí na soukromou terasu, ze které je nádherný výhled na Playa San Juan.

Rezidenční komplex disponuje několika zařízeními, včetně bazénu, wellness zóny s vířivkou a saunou. K dispozicí je také střešní infinity bazén. Pro větší pohodlí se nemovitost prodává se sklepem a garážovým stáním, které jsou již součástí kupní ceny.

Poklidná atmosféra a pobřežní krajina, lemovaná útesy Los Gigantes, horou Teide a ostrovem La Gomera, dělají z Playa San Juan jedno z nejpřívětivějších a nejkrásnějších míst pro bydlení nebo dovolenou. V blízkosti jsou všechny typy služeb a obchodů, supermarkety a zdravotní střediska.

Playa San Juan je rybářské městečko nacházející se v obci Guía de Isora, na západě Tenerife, 15-20 minut autem od turistických oblastí Costa Adeje, Playa de Las Américas nebo Los Cristianos a přibližně 35 minut z letiště Tenerife South. Z letoviska Playa San Juan do centra Alicante se dostanete za pouhých 20 minut. Pláž San Juan patří s délkou 6,3 km k nejdelším městským plážím ve Španělsku a nabízí opravdu nepřeberné množství aktivit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon