Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

525 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

2 304 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11768
Stav nemovitosti Rozestavěný
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 103 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 103 m²

Popis nemovitosti

Na prodej nabízíme luxusní byt v Primoštenu, umístěný ve druhém patře činžovního domu s ohromujícím výhledem na celý Primošten a okolní ostrovy.
Podzemní garáž, sklep se skladem a výtah jsou pouze některé z klíčových faktorů, které z této budovy činí ideální volbu.

Byt se nachází ve druhém patře budovy a vyniká svým moderním designem a vysokou kvalitou. S hrubou plochou 123,79 m2 a čistou plochou 102,89 m2 vám nabízí prostornost a funkčnost pro každodenní život.
V této nemovitosti najdete dvě prostorné ložnice a dvě elegantní koupelny, všechny dokonale zařízené tak, aby splňovaly vaše nejvyšší standardy.

K bytu patří dvě parkovací stání, z nichž jedno je venkovní a druhé v garáži, a skladová plocha 3,52 m2, která poskytuje dostatek prostoru pro uložení všech vašich věcí.
Tento nádherný byt nabízí prostornou terasu/lodžii 18,09 m2 s luxusní vířivkou, ideální pro odpočinek a relaxaci.

Byty jsou nezařízené, ale mají sociální zařízení včetně sprchových koutů v koupelnách. Na podlahách jsou v pokojích a obývacím pokoji parkety, v koupelnách keramická dlažba. Vytápění zajišťují tepelná čerpadla stropní klimatizace, která zajišťuje účinné a ekonomické vytápění během chladnějších měsíců, zatímco hliníkové truhlářství SCHUCO dále snižuje náklady na vytápění a chlazení a zajišťuje energetickou účinnost EC A+.
Dveře pokojů jsou speciálně navrženy s výškou 2,45 metru a poskytují elegantní a prostorný pocit ve všech místnostech. Předpokládaná doba dokončení stavby je ke konci roku 2025, s dynamickým platebním plánem a možnými dohodami.

Všechny tyto vlastnosti činí tento byt mimořádně kvalitním a ideálním pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a kvality.

Primošten je malebné přímořské městečko situované na pobřeží Jaderského moře v Chorvatsku. Nachází se v regionu Dalmácie, poblíž města Šibenik a nedaleko známého turistického střediska Split. Toto malebné městečko se vyznačuje svou kouzelnou atmosférou, historickým odkazem a nádherným přírodním prostředím.
Primošten je proslulý svou malebnou starou částí města, která je postavena na malém poloostrově a obklopena historickými kamennými domy. Kromě toho můžete objevovat úzké uličky, malebné náměstíčka a zachovalé opevnění, které připomíná bohatou historii tohoto regionu.

Pro návštěvníky, kteří hledají odpočinek na slunci a koupání, nabízí Primošten několik krásných pláží s jemným pískem a křišťálově čistou vodou. Oblíbené pláže zahrnují Raduča Beach a Mala Raduča Beach, které jsou ideální pro rodiny s dětmi a milovníky slunečních koupelí.
Mimo to město Primošten nabízí také bohatý kulturní život, včetně tradičních festivalů, gastronomických událostí a uměleckých výstav. Milovníci dobrého jídla si mohou vychutnat širokou škálu místních specialit v jedné z mnoha restaurací podél přístavní promenády.

Celkově lze Primošten považovat za idylickou destinaci, která spojuje bohatou historii, nádhernou přírodu a pohostinnost místních obyvatel, což ji činí přitažlivým místem pro dovolenou nebo relaxační pobyt u moře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (25)
small left
small right