Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 990 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Milan Balcar

38 126 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Loft
ID nemovitosti 22719
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 106 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 1 106 m²
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 136 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní podkrovní byt v prestižní lokalitě Ulice Lexova, v části obce Zelené Předměstí - Pardubice. Tento luxusní podkrovní byt o velikosti 4 + kk o rozloze 136m² se nachází na 5. podlaží cihlového bytového domu s výtahem do 4. patra, což zaručuje nejenom komfortní bydlení, ale i jedinečný výhled, větší klid a soukromí. Objekt bytového domu je zateplen s novými plastovými okny. Z bytu je výhled na východ i západ.

Byt svým zařízením a rozlohou působí velmi pohodlně. Jeho velkorysá dispozice poskytuje dostatek prostoru pro rodiny s dětmi i investory hledající exkluzivní bydlení. K dispozici je dostatek bezplatného parkovacího místa a také sklepní prostory o celkové ploše 7.5m², což zajišťuje dostatek úložného prostoru.

Díky modernímu vybavení, ústřednímu plynovému topení, výhodné poloze v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a dopravní infrastruktury, jako jsou vlakové, autobusové zastávky, dálnice a MHD, nabízí tato nemovitost vše, co si může náročný zájemce o komfortní bydlení přát. Jen cesta na hlavní vlakové nádraží trvá pouhých 10 minut pěšky. Nádhera!

Kombinace dostupnosti veřejné dopravy, veškerých služeb a klidného prostředí činí z tohoto loftového bytu skutečný klenot pro ty, kteří ocení luxus a pohodlí spojené s prestižním bydlením s možností zdravotních procházek či odpočinku v blízkém lesoparku.
V místě je veškerá občanská vybavenost. A to prodejny potravin, cukrárny, restaurace v okruhu několika desítek metrů, skvělá dostupnost do hypermarketů v dojezdové vzdálenost do 5 min. (Lidl, Kaufland, Globus, Penny, Billa, Albert), dále je zde například školka 40 m; škola 250 m; lékárna 40 m; Zásilkovna 80 m; zastávka MHD 10 m; zmíněný lesopark Dukla 250 m; centrální parkoviště 10 m; dostihové závodiště Pardubice 700 m; městský atletický stadión 750 m; dopravní hřiště, Softball & Baseball 400 m a další. Adresa má vynikající dopravní dostupnost: letiště, vlakové i autobusové nádraží, centrum města dostupné 4 min. jízdy a nádraží samotné 10 minut pěšky (nově otevřený nadchod nad železnicí); 1 min. jízdy - výpadovka E37 směr D11 Praha – Hradec Králové a Chrudim – Havlíčkův Brod a E 36 a 35 Vysoké Mýto – Olomouc. Místo nabízí široké možností sportovního i kulturního vyžití.
Vzhledem ke komfortu a možnostem, které byt nabízí, opravdu snadné dostupnosti do Prahy, je pořízení tohoto bytu velmi zajímavým řešením pro pracující v hlavním městě, kde je pořízení bydlení znatelně nákladnější a méně dostupné.
Samozřejmostí je bezplatné vyřízení hypotečního úvěru.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Balcar
Milan Balcar
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Balcar
Milan Balcar
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit