Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • Info v RK!
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Blanka Fialová - Infolinka RK

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 99 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti 204524JaT
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 99 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Dvě velké přednosti spojuje naše nabídka - byt v centru města Brna (na ulici Křenová 69b), zároveň ale mimo ruch hlavní silnice díky umístění v klidu vnitrobloku.

Byt se nachází v 3.NP moderního bytového domu s výtahem, v novostavbě z roku 2018. Ta je kvalitně stavěná, zateplená a pro lepší hlukové krytí osazena hliníkovými okny s trojsklem a venkovními el. žaluziemi.
Ač v centru, netřeba se obávat parkování - pohodlné parkování poskytují podzemní prostory s parkovacím stání v garážích. K bytové jednotce slouží jedno parkovací místo v zakladači v suterénu. Do podzemí lze najet hned ze dvou vjezdů. Ty jsou hlídány jak el. vraty, tak závorou. V suterénu je také k dispozici parkovací stání pro návštěvy. A pokud ani to by nestačilo, nabízí se zde možnost pronájmu dalšího parkovacího stání. V suterénu se také nachází sklep náležící k bytu o velikosti 3,4 m2.
Okolí domu ve vnitrobloku kombinuje zelené plochy s okrasnými keři a zpevněné plochy pouze pro pěší. Je to tedy ideální místo pro dětské hry, bez obav z nehody silničního provozu.

Byt je umístěn v patře, kde jsou už jen dva byty, tedy poskytuje soukromí vstupu.
Samotný byt je prostorný - celková podlahová plocha bytu činí 99,1 m2 včetně příslušenství a z toho hlavní obytný prostor disponuje 43,8 m2.

Je výborně situován co se týče dispozice, orientován převážně na jih a také na západ.
Proveden v moderním stylu s neutrálními tóny barev. V ložnici se nachází šatna, v koupelně prostorný sprchový kout a podomítkové baterie a v kuchyni mimo jiné konvektomat. Bytem prostupují vinylové podlahy. Vytápění a ohřev vody je centrální. Možnost napojení na vysokorychlostní optiku. Energetická náročnost domu je třídy - B.

Dispozice: vstupními dveřmi vejdeme do chodby (5,2 m2), kde po levé straně najdeme WC (2 m2) s malým umyvadlem a po pravé koupelnu (5,5 m2) vybavenou prostorným sprchovým koutem a podomítkovými bateriemi. Rovně chodbou vstoupíme do hlavního obytného prostoru (43,8 m2) s kuchyňským koutem. Z něj pak najdeme vstupy do dvou pokojů po levé straně (9,5 m2 a 8,4 m2) a do ložnice (17,3 m2) se šatnou (4 m2) po pravé.

Jedná se o lokalitu s výbornou dostupností do centra města i nabídkou služeb v okolí. Městská část Brno-střed nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Blanka Fialová - Infolinka RK
Blanka Fialová - Infolinka RK
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Blanka Fialová - Infolinka RK
Blanka Fialová - Infolinka RK
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti