Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marek Vrtilka

15 267 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Parkování Parkování na ulici
ID nemovitosti 2024022
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 71 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Inženýrské sítě Kabelová TV, Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 71 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný družstevní byt 4+1 s lodžií, který je umístěn ve třetím patře bytového domu v Semilech, ul. Textilní.

Byt o celkové podlahové ploše 71 m2, byl v roce 2019 celkově moderně rekonstruovaný. Rekonstrukce se týkala koupelnového jádra s příslušenstvím, které tvoří vířivá vana se sprchovou zástěnou, dále vestavěný záchod, umyvadlo se zrcadlem a prostor pro pračku.
Dále byla vestavěna nová kuchyňská linka se spotřebiči, posuvné dveře do všech místností, plovoucí podlahy, veškeré vnitřní rozvody vody, odpadů, elektroinstalace ad. V chodbě a ložnici jsou vestavěné skříně. Dále k bytu náleží lodžie, která je vybavena zasklívacím systémem proti ruchu a dešti. K bytu náleží sklepní kóje a společné prostory domu.

Místnosti bytu jsou orientovány na tři světové strany (kuchyně a ložnice č.1 na severovýchod, ložnice č.2 na severozápad, obývací a dětský pokoj na jihozápad). Z místností jsou pěkné výhledy do okolí, například na stráně části obce Bítouchova. Byt je světlý a dispozičně dobře řešený. Byt je umístěný na konci bytového domu, takže se jedná o klidné a sousedsky nerušené místo.

Bytový dům prošel celkovou revitalizací, včetně výměny bezbariérového výtahu, zateplení, změny ústředního vytápění, a díky tomu má nižší provozní náklady na topení. Byt je situovaný v klidné lokalitě sídliště, kde je v blízkosti dětské hřiště, škola, obchod, cyklostezka a blízké turistické trasy, například Riegrova stezka.

Pokud hledáte klidné bydlení v malém městě, které nabízí veškerou občanskou vybavenost, krásný městský park Ostrov, kde si mj. můžete v klidu posedět u řeky Jizery nebo zasportovat na bruslích nebo na kole, tak jistě zvolíte správně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marek Vrtilka
Marek Vrtilka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marek Vrtilka
Marek Vrtilka
Telefon zobrazit telefon