Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 988 000 Kč

C

Úsporná

  • cena včetně DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Velebil

25 395 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N04534
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 933 m²
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 8 dny
Plocha obytná 56 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nově dokončený byt 3+kk v blízkosti historického náměstí Vrchlabí. Bytová jednotka je součástí projektu Riverside Vrchlabí, který byl kompletně dokončen v květnu tohoto roku.

Příjemná poloha projektu u břehu řeky a přitom pár kroků od historického náměstí zaručuje klid a současně i blízkost všech atrakcí tohoto horského města. Vrchlabí láká svou kouzelnou atmosférou, nově zrekonstruovaným náměstím, kompletní sítí obchodů a služeb i širokou nabídkou rekreačních aktivit. V těsné blízkosti Vrchlabí se nalézají 3 lyžařská střediska: Horní Vrchlabí, Herlíkovice a Špindlerův Mlýn.

Prakticky navržený byt 3+kk s oddělenou koupelnou a WC poskytuje dostatek prostoru pro rekreační pobyty i dlouhodobé bydlení. Jihozápadní orientace bytu přináší do interiéru dostatek světla a sluníčka.

Byt je ve druhém nadzemním podlaží, okna směřují na jihozápadní stranu do Labské ulice. Podlahová plocha bytu činí 55,9 m2, dispozice zahrnuje obývací pokoj s francouzskými okny a dvě ložnice (půdorys v příloze), samostatné WC a koupelnu s vanou a instalacemi pro pračku. K bytu náleží komora na patře. Cena garážového stání (na zakladači) ve výši 333.500 Kč není zahrnuta v ceně bytu.

Standardní vybavení tvoří dřevěná eurookna, kvalitní obklady a dlažba a moderní zařizovací předměty, obložkové zárubně a vinylové podlahy v dekoru dřeva. Spolu s bytem je možné zakoupit sklep v přízemí objektu.

Prohlídky jsou možné ve všední den i o víkendech. Pro domluvu termínu prosím volejte či pište na kontakty uvedené níže. K bytu je možné koupit garážové nebo venkovní parkovací stání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Velebil
Pavel Velebil
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Velebil
Pavel Velebil
zobrazit telefon