Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

215 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Nikolay Kirilov

943 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 90 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F12146
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení před 27 dny
Plocha celková 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivní apartmánový komplex uhnízděný v malebné vesničce Nikiti, Sithonia, Chalkidiki. Tento komplex, vytvořený s pečlivou pozorností k detailu a navržený tak, aby nabízel nesrovnatelný komfort a styl, představuje vzácnou příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejvyhledávanějších řeckých destinací.

Klíčové vlastnosti:

Stylový bytový komplex: Tento komplex se skládá z 36 pečlivě navržených bytů rozmístěných na 1 a 2 podlažích a nabízí rozmanitou škálu obytných prostor, které vyhovují každému životnímu stylu.
Byty v přízemí: Rozloha 62 až 66 m2. obytné plochy s dalšími 38 až 74 m2. Tyto apartmány mají soukromou zahradu, 2 ložnice, 1 koupelnu a úžasný výhled na bazén. Ceny se pohybují od 215 000 do 235 500 eur.
Dvoupatrové byty: S 85 až 92 m2. obytné plochy a prostorných 55 m2. balkón/terasa, tyto byty nabízejí 3 ložnice, 2 koupelny a rozsáhlé venkovní obytné prostory, včetně dvou balkonů v prvním patře a rozlehlé terasy s pergolou ve druhém patře. Ceny se pohybují od 295 000 do 307 500 eur.
Luxusní vybavení: Dopřejte si maximální relaxaci s přístupem k rozlehlému společnému bazénu, pečlivě upraveným zahradám a okouzlujícímu hřišti, které vytváří idylické prostředí pro obyvatele všech věkových kategorií.
Moderní provedení: Každý byt je vybaven řadou moderních vymožeností, včetně klimatizace v každém pokoji, kuchyňského a koupelnového nábytku, alarmových systémů, hliníkových rámů, dvojitých skel, elektrických žaluzií a funkcí chytré domácnosti.
Udržitelná řešení: Přijměte ekologický život se solárním ohřevem vody, automatickými zahradními zavlažovacími systémy a energeticky účinnými designovými prvky, které zajistí udržitelný a ekologicky uvědomělý životní styl.
Klíčové investiční body:

? Datum dokončení: Tento projekt je naplánován na srpen 2024 a nabízí perfektní příležitost, jak zabezpečit svůj vysněný dům před dokončením stavby.
Omezená dostupnost: Vzhledem k tomu, že v tomto exkluzivním komplexu zbývá pouze 6 bytů, nyní je čas zajistit si svůj kousek ráje. Další dva projekty se stejným konceptem se však chystají od stejné renomované společnosti.
Soukromá zahrada: Užijte si luxus svého vlastního soukromého zahradního prostoru, ideálního pro stolování pod širým nebem, zábavu hostů nebo prostě jen odpočinek v objetí přírody.
Popis lokality: Nikiti se nachází uprostřed ohromující přírodní krásy Sithonie a nabízí klidné útočiště daleko od shonu městského života. Díky nedotčeným plážím, křišťálově čisté vodě a okouzlující vesnické atmosféře je Nikiti ideální destinací pro ty, kteří hledají klid a relaxaci. Díky výhodné poloze v blízkosti místní občanské vybavenosti, včetně obchodů, restaurací a kaváren, si obyvatelé mohou užívat to nejlepší z obou světů – klidnou samotu a snadný přístup k moderním vymoženostem.

Máte zájem dozvědět se více? Pošlete nám zprávu nebo e-mail abychom projednali dostupné nemovitosti a proces nákupu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (37)
small left
small right