Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 010 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

105 970 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti N6937
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 127 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní 3+kk apartmán o užitné ploše 127 m2 na španělském Tenerife.

Tento plně zařízený a vybavený apartmán je součástí exkluzivního komplexu s nádherným výhledem na moře a golfové hřiště. Nachází se v prvním patře a skládá se ze 2 ložnic s 2 en-suite koupelnami, plně vybavenou otevřenou kuchyní a obývacím pokojem s jídelnou. Z obývacího pokoje a jedné z ložnic je přímý vstup na velkou terasu s působivým výhledem na golfové hřiště, Atlantský oceán a La Gomeru.

Apartmány jsou postaveny z nejkvalitnějších materiálů a jsou velmi prostorné, plně vybavené spotřebiči a nábytkem od renomovaných značek jako Porcelanosa, Axor-Hansgrohe nebo Duravit a připravené k okamžitému nastěhování. Apartmán nabídne vestavěné skříně, plně vybavenou otevřenou kuchyň a obývací pokoj s jídelnou s velkými okny, které vám umožní vychutnat si okolní přírodu a působivý výhled na moře a ostrov La Gomera.

Rezidence disponuje také systémem úspory energie pro minimalizaci dopadu na životní prostředí. K apartmánu náleží podzemní parkovací stání pro auto a golfový vozík, a sklep.

Majitelé Los Jardines de Abama se také automaticky stávají členy Abama Prestige Owners Club, což jim umožňuje přístup k luxusním službám The Ritz-Carlton Hotel, Abama (vrátnice, vyhřívané bazény, pokojová služba, dětský klub, úklidové služby, restaurace s hvězdičkou Michelin, lázně atd.), které mají také nádhernou písečnou pláž, profesionální tenisové kurty a jedno z nejlepších golfových hřišť v Evropě.

Správcovská společnost se stará o turistický pronájem nemovitosti v době, kdy majitel neužívá svůj domov, což mu umožňuje udržovat svou nemovitost v perfektním stavu.

Abama Resort je exkluzivní resort nacházející se na západě Tenerife, na pobřeží obce Guía de Isora, asi půl hodiny od letiště South Reina Sofia. Tento luxusní resort o rozloze 160 hektarů je domovem ikonického 18jamkového golfového hřiště navrženého Davem Thomasem se subtropickou zahradou a nádherným výhledem na oceán a také exkluzivními špičkovými resorty, vilami a apartmány. Tato oblast, známá vynikajícím klimatem po celý rok, láká ty, kteří hledají klid a soukromí luxusního komplexu s bezpečností na nejvyšší úrovni. Abama Resort má ideální polohu poblíž oblíbených oblastí Costa Adeje, Playa de las Américas a Los Cristianos, které jsou vzdáleny asi 10-20 minut jízdy autem. Nedaleko najdete také idylické pobřežní město Playa San Juan a jeho krásné promenády, pouhých pět minut jízdy autem.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon