Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

23 490 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ognjen Veselinovic

99 620 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 191 m²
Patro 1.
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 188 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 885887
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 3 731 m²

Popis nemovitosti

Na prodej vzdušný loftový byt v projektu Neugraf s atypickou dispozicí tvořenou prostorným obývacím pokojem s vysokými stropy, otevřenou galerií a jednou ložnicí v prestižní lokalitě Praha 5 - Smíchov. Tento moderní duplex v srdci páté pražské části spojuje atraktivní adresu a nadstandardní kvalitu s nádechem industrialismu, což odpovídá současným trendům světových metropolí.

Byt se nachází v přízemí jedinečného, plně zrekonstruovaného komplexu, který stojí na místě významné prvorepublikové tiskárenské fabriky. Interiér spodního podlaží duplexu tvoří velkorysý obývací pokoj s přípravou na instalaci kuchyňského koutu, jídelní prostor a přístup na jižně orientovanou terasu. Dále zde najdete předsíň, koupelnu s vanou a toaletou, samostatnou toaletu, dvě šatny, dvě komory a schodiště do horního podlaží. Horní podlaží zahrnuje ložnici s šatníkem a přístupem na severně orientovanou terasu, koupelnu se sprchou a toaletou, chodbu a galerii propojenou se spodním patrem.

Standardy bytu zahrnují dubové podlahy, velkoformátová dřevěná okna, bezfalcové dveře, moderní koupelny s velkoformátovými obklady, elegantní LED osvětlující prvky, využití smart technologií s ovládáním domácnosti přes LCD panel, klimatizaci, rekuperaci vzduchu, zabezpečovací kamerový systém a předokenní žaluzie. Součástí bytového komplexu je unikátní střešní zahrada, wellness, prádelna, uzavřený vnitřní dvůr a non-stop recepce s ostrahou. Sklepní prostor a garážové stání jsou k dispozici za příplatek.

Smíchov je moderní čtvrť plná parků, obchodů a restaurací. Bydlení v této lokalitě znamená žít v samém centru města, přesto však v místě s osobitým rázem. Plná občanská vybavenost zahrnuje školy, školky, zdravotnická zařízení, nákupní centra, nespočet restaurací, klubů, kin, divadel, zelených parků a sportovišť. Snadno dostupná městská hromadná doprava v podobě tramvajových a autobusových linek a stanice metra Anděl umožňuje rychlé a pohodlné spojení s centrem i ostatními částmi města.

Byt je dokončen a připraven k nastěhování. Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte našeho makléře nebo vyplňte formulář níže. Rádi se Vám budeme věnovat!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ognjen Veselinovic
Ognjen Veselinovic
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ognjen Veselinovic
Ognjen Veselinovic
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti