Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 749 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Kaplan, DiS.

28 622 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 48 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 1222
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji apartmán o dispozici 3+kk v srdci Krkonoš, v údolí Velké Úpy přímo pod lyžařskou sjezdovkou s výhledem na Portášovy boudy. Impozantní apartmán o celkové ploše 48,92 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží nového developerského projektu ÚPA RESORT, dokončení 12/25. Interiér o podlahové ploše
45,52 m2 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě samostatné ložnice, koupelna, samostatná toaleta a vstupní chodba. Z obývacího pokoje je přístup na lodžii o výměře 2,77 m2 s neopakovatelným výhledem do přírody. Apartmán je navržen ve vysokém standardu s řadou detailů vyrobených speciálně na zakázku.
V přízemí najdete prostornou lounge pro setkávání a odpočinek. Samozřejmostí je také společná lyžárna/kolárna. Pro zájemce možnost dokoupení venkovního či vnitřního parkovacího stání a ski boxu pro uskladnění nejen sezónních věcí a sportovního vybavení. Tento prostor nabízí mimořádnou flexibilitu - ať už ho budete využívat pro vlastní účely, nebo nabízet komerčně, najdete zde možnost bez problému ubytovat 4 osoby.
Malebná lokalita, vzdálená 2 km od Pece pod Sněžkou, nabízí široké spektrum možností vyžití - vhodným způsobem, jak si užít region Krkonoš v létě je cyklistika či turistika a v zimě si lze užívat v jednom z mnoha lyžařských areálů. Své si zde najdou i běžkaři, neboť v těsné blízkosti lyžařského areálu v Peci pod Sněžkou prochází Krkonošská magistrála v celkové délce přes 70 km. Více informací o projektu naleznete na webových stránkách www.uparesort.cz. Rádi vám sdělíme podrobné informace na osobním setkání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Kaplan, DiS.
Petr Kaplan, DiS.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Kaplan, DiS.
Petr Kaplan, DiS.
Telefon zobrazit telefon