Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 831 571 Kč

B

Velmi úsporná

  • neplatíte provizi, jsme majitelem bytu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jiří Schramm

37 454 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Okna Plastová
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 191 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Druhy bytů Klasický
Parkování Parkování na ulici
ID nemovitosti N00407
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 14 dny
Plocha celková 105 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji novostavbu hezkého bytu 3+kk z developerského projektu Nové Ohrazenice v Pardubicích. Bytový dům Perseus, ve kterém se byt nachází, je dokončen a zkolaudován. V domě je umístěn bazén pro batolata a děti předškolního věku s dětským koutkem a sálem na sportovní aktivity. Byt s označením E1.02 se nachází ve zvýšeném 1. nadzemním podlaží (cca 2 m nad okolním terénem) tří podlažní budovy s pouze 10 byty. Celková obytná plocha bytu je 105 m2. V uvedené výměře není započítána velká terasa o výměře 86,5 m2. Celková užitná plocha bytu s terasou je dohromady 191,5 m2.
Do bytu se vstupuje přes prostornou předsíň, která má výměru 16 m2 a z které je vstup do všech místností bytu. Byt se skládá z příjemně velkého a dobře dispozičně řešeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (kuchyňská linka není součástí ceny a vybavení bytu) a ze dvou samostatných ložnic, koupelny s vanou, samostatného WC a prostorné šatny. Ze všech obytných místností je vstup přes velké francouzské okno na prostornou terasu, která je situována na jih a je z ní hezký výhled do okolí a na zeleň. Na podlahách jsou položeny laminátové plovoucí podlahy a dlažba, instalovány jsou obložkové zárubně a kvalitní vnitřní dveře. Okna jsou plastová s vnitřními hliníkovými žaluziemi, vytápění a ohřev TUV je řešen dálkově - horkovodem. V koupelně je ve standardním provedení el. podlahové topení.
Bytový dům se nachází v klidné lokalitě na okraji Pardubic s kompletní občanskou vybaveností (škola a hřiště vedle projektu + veškerá síť obchodů Globus, Albert, Baumax a mnoho dalších) a dobrým dopravním spojením na Hradec Králové a Prahu a do centra Pardubic. Zastávka MHD je cca 250 m od domu.
K bytu je možno si dokoupit parkovací stání v suterénu domu za 350.000,- Kč a sklep. Nastěhování do bytu je možné ihned. Podrobnější informace o projektu naleznete na internetových stránkách projektu Nové Ohrazenice nebo u prodejce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jiří Schramm
Bc. Jiří Schramm
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jiří Schramm
Bc. Jiří Schramm
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit