Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 676 440 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

15 592 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 292
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 71 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 72 m²
Patro 5.
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 72 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Chcete bydlet v luxusu nově dostaveného bytového domu za velice zajímavou cenu? Rádi byste z okna koukali na hory či na historickou část Karlových Varů? Je Vaším snem bydlení v těsné blízkosti přírody? Pokud všechno toto hledáte, již nemusíte. K prodeji Vám nabízíme velice hezky a účelně řešenou a světlou bytovou jednotku o dispozici 3kk a velikosti 70,9 m2 v nově dostaveném developerském projektu "Rezidence Dubová D". K bytu rovněž náleží sklep (1,25m2) a parkovací stání ZDARMA. Projekt nabízí celkem 15 bytových jednotek v šestipatrovém domě v Bohaticích, přičemž více než polovina bytů je již prodaných. Bytový dům, který byl zkolaudován koncem roku 2023, se nachází na severním okraji města Karlovy Vary, na křižovatce ulic Jáchymovská, Dubová a Teplárenská.

Všechny jednotky jsou vybaveny velice vkusnou vinylovou podlahou (na fotografiích si můžete prohlédnout barevné řešení více bytů), dveřmi s obložkami a mají krásné moderní koupelny. Vytápění je zajištěno centrální plynovou kotelnou, která je umístěna v přízemí domu. Ten rovněž disponuje moderním prostorným výtahem, který zajistí pohodlný přístup do všech pater domu. Cena uvedená v inzerci je bez DPH kvůli možnosti odpočtu této daně.

V případě zájmu o osobní prohlídku jsme Vám k dispozici. Rádi Vám ukážeme tuto i další námi nabízené nemovitosti v této cenové hladině, které jsou vhodné jak pro osobní bydlení, tak na investici. S radostí pro Vás rovněž zajistíme financování jakékoli vybrané nemovitosti. Těšíme se na setkání s Vámi.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Zuzana Benešová
Mgr. Zuzana Benešová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Zuzana Benešová
Mgr. Zuzana Benešová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti