Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 850 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Hubáčková

29 051 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 14 dny
Plocha pozemku 92 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 92 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 3155
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 92 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděný byt s dispozicí 3+kk v ulici Střelecká, v centru Hradce Králové. Byt o celkové výměře 92,3 m2 (včetně sklepu v suterénu domu o výměře 6,8 m2) se nachází ve 4. podlaží zděného bytového domu. K bytu rovněž náleží balkon o výměře 4 m2 v mezipatře, který je situován do dvora objektu.

Byt je v osobním vlastnictví a prošel v minulých letech postupnou rekonstrukcí. V bytě jsou nové rozvody všech sítí (elektřina v celém bytě), dveře (výplně i zárubně), podlahy (plovoucí podlahy v pokojích, dlažba v chodbě, koupelně a na toaletě), obklady, sanita, nová dřevěná okna se žaluziemi, do ulice protihluková atd. Byt bude v případě zájmu zcela vybaven. Kuchyňská linka včetně spotřebičů (myčka, lednice s mrazákem, elektrická trouba s plynovým sporákem vše v nerez provedení, digestoř, dřez, baterie), v celém bytě je mnoho vestavěných skříní a dalších částí na míru, proto většina vybavení na obrázcích zůstává - především celý dětský pokoj, ložnicové skříně, nábytek v chodbě, police, ale i sedací souprava, pračka atd.

Dispozice: vstupní chodba, samostatná toaleta s umyvadlem a žebříkovým radiátorem, kuchyně s linkou propojená s obývacím pokojem, kde se nachází velmi hezky vyřešený jídelní kout, krásná koupelna s podlahovým topením, bodovým osvětlením, vanou, umyvadlem, žebříkovým radiátorem a částečně odděleným prostorem pro pračku a plynový kotel, ložnice s velkou vestavnou skříní situována do dvora a dětský pokoj.

Sítě: elektřina, plyn (plynový kotel značky Vaillant zajišťuje ohřev teplé vody a ÚT v mědi, plynový sporák v kuchyni), městská voda, STA a internet. Celkové měsíční náklady se pohybují do 4.000,- Kč/měs. (fond oprav 1.661,- Kč, plyn 800,- Kč, elektro 700,- Kč, voda 250,- Kč/osoba).

Byt je nyní obsazen nájemníky, kteří v případě zájmu nového vlastníka budou v nájmu pokračovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Hubáčková
Jana Hubáčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Hubáčková
Jana Hubáčková
zobrazit telefon