Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dvořáková Monika

10 984 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 129911
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 2.
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 98 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 91 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+kk s terasou a s podílem na zahradě(1/2) v České Skalici. Byt je umístěn v 1. patře rodinného domu. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a lze ji financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Dispozice je následující: prostorná vstupní hala, ze které je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dále do 2 pokojů, koupelny s vanou, na WC a na terasu. Součástí bytu je také půdní prostor, který je možné přebudovat na další pokoj a byt si tak rozšířit na 4+kk. Velkou výhodou je i možnost využití zahrady za domem. Byt je připojený na elektřinu, plyn, vodu i kanalizaci.
Vytápění bytu je ústřední plynové - novým kombinovaným kondenzačním plynovým kotlem značky BOSH ( 4/2024) a radiátory, byt je v dobrém stavu, ihned k nastěhování.
V těsné blízkosti České Skalice leží přehradní nádrž Rozkoš, dále přírodně-kulturní památka Babiččino údolí a zámek Ratibořice.
V České Skalici je široká občanská vybavenost, výhodou je i dobré dopravní napojení na Náchod, Polsko a na Jaroměř a dále na dálnici D11 na Hradec Králové a Prahu. Z České Skalice je i dobré spojení vlakem.
Pro další informace či sjednání prohlídky volejte makléře.. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dvořáková Monika
Dvořáková Monika
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dvořáková Monika
Dvořáková Monika
Telefon zobrazit telefon