Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Markéta Vašatová

14 801 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 81 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 116
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 17 dny
Plocha pozemku 81 m²
Plocha zastavěná 371 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám byt o dispozici 3+kk s lodžií a velkým sklepem v Černožicích, v ulici Družstevní. Černožice jsou vzdálené 18 km od Hradce Králové a 7 km od Jaroměře. Bytový dům se nachází ve velmi klidné lokalitě. V okolí jsou travnaté plochy a stromy, jedná se velmi příjemné místo na procházky.
Byt má podlahovou plochu 81 m² (69 m² + 6,72 m² balkon + 5,5 m² sklep). Je v osobním vlastnictví a nachází se ve třetím podlaží ze tří. Byt má poměrně velký balkón, který je orientovaný na západ a vede podél obývacího pokoje a kuchyně. Zbylé dva pokoje jsou orientované na východní stranu.
Dispozice bytu: kuchyň, obývací pokoj, 2 pokoje, předsíň, komora v bytě, koupelna a samostatné WC. Byt je po částečné rekonstrukci (elektřina je nová v celém bytě kromě kuchyně, nová topná tělesa, nová koupelna). Na podlaze v pokojích je položen koberec; v kuchyni, obývacím pokoji a chodbě je plovoucí podlaha, v komoře je lino a v koupelně a WC je dlažba. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, který je umístěn v kotelně domu tzn. jedná se ústřední plynové topení.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, má plastová okna u bytu i ve sklepě. Jsou zde nové vchodové dveře a zvonky. V domě není výtah. K bytu patří prostorný sklep a dále lze využívat společnou kolárnu a sušárnu.
Obec Černožice má dobrou občanskou vybavenost: obchody s potravinami a smíšeným zbožím, poštu, obecní úřad, kulturní dům, mateřskou a základní školu (1.–5. třída), dětské hřiště, sokolovnu, lékaře (obvodní lékař a stomatologická ordinace), lékárnu, hospodu, domov pro seniory a další. Je zde dobrá dopravní obslužnost, vlaková zastávka je 500 m od domu, staví zde osobní vlaky na trati Pardubice – Jaroměř – Liberec. Cesta do HK trvá 17 min a do Jaroměře 5 min vlakem. Nájezd na dálnici D11 je 3 min jízdy autem.
Financování bytu Vám rádi pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků. Těšíme se na Vás při prohlídce bytu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Markéta Vašatová
Bc. Markéta Vašatová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Markéta Vašatová
Bc. Markéta Vašatová
Telefon zobrazit telefon