Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

13 147 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 73 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 314
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nádherného bytu 3+kk v osobním vlastnictví, který se nachází v malebné lokalitě Březová nad Svitavou. Tento byt prošel nedávnou rekonstrukcí a je připraven přivítat své nové majitele, kteří ocení pohodlí, kvalitu a klidné prostředí.

Byt se rozkládá na užitné ploše 69 m2 a nabízí velmi dobře promyšlenou dispozici. Skládá se z dvou samostatných pokojů 12m2 a 10m2, které jsou ideální jako ložnice nebo pracovny. Prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem 22m2. Kuchyňská linka je na míru a perfektně zapadá do nestandardního rozložení bytu, což celému prostoru dodává neopakovatelný charakter a zároveň maximální využití prostoru.

Výhodou tohoto bytu je jeho stav po rekonstrukci, díky kterému se můžete ihned po převzetí klíčů nastěhovat a užívat si všech jeho předností bez nutnosti dalších investic. V celém bytě je kladen důraz na kvalitní materiály a moderní vzhled.

Velkým plusem je také parkovací stání ve dvoře, které je součástí nabídky, a úložná kóje 4m2, což je v dnešní době velmi praktické a žádané.

Lokalita Březová nad Svitavou nabízí klidné a příjemné bydlení s výbornou dostupností do okolních měst a obcí. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace a mnoho možností pro sport a relaxaci v přírodě.

Cena tohoto bytu je stanovena na 3 100 000 Kč. Jedná se o vynikající investici do vaší budoucnosti, ať už hledáte nový domov pro sebe a svou rodinu, nebo chcete rozšířit své portfolio nemovitostí.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato nabídka je unikátní kombinací kvality, pohodlí a klidného bydlení v atraktivní lokalitě. Těšíme se na vaši reakci a jsme připraveni odpovědět na jakékoli vaše dotazy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Renata Preisingerová
Renata Preisingerová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Renata Preisingerová
Renata Preisingerová
zobrazit telefon