Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 750 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jiří Hác

11 663 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 391636
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 69 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 71 m²
Plocha zastavěná 355 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 71 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Prodej bytu 3+1, 69 m2 užitná plocha, sklep 4 m2

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení kanceláře RE/MAX Vox ke koupi nezařízený, čistý byt v dobrém stavu, bez závad, avšak před rekonstrukcí koupelny, toalety a kuchyně (vše v původním stavu), o dispozici 3 +1. Byt je slunný, obklopený zelení, v blízkosti městských sportovišť (vč. aquaparku), zároveň nedaleko náměstí, v bezprostřední blízkosti ZŠ a školky, s užitnou plochou 69 m2 + sklepem 4 m2 (bez balkonu/lodžie), v I. NP/z VIII., bytového, kompletně zatepleného domu s novým výtahem, nově zbudovanými stoupačkami na teplou vodu, se společnou kolárnou a sušárnou prádla, v ul. Na Štěpnici, Ústí nad Orlicí.
Nemovitost, která je připravena ihned k rekonstrukci, se může pyšnit výbornou energetickou náročností (třída B - velmi úsporná). Vnitřní dispozice je rozdělena na tři pokoje, kuchyň, koupelnu s toaletou (obě před rekonstrukcí) a předsíň. Bytová jednotka disponuje plastovými okny.

Parkování u domu je bez poplatku. Nemovitost se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností, s nedalekým vlakovým a autobusovým nádražím. Ústí nad Orlicí, s cca. 14.000 obyv., se nachází na železničním koridoru, spojující Čechy s Moravou, když autem se za 20 minut dostanete do Litomyšle nebo České Třebové. Město disponuje zařízeními ke komplexní zdravotní péči a školy základní i střední (vč. nedávno vzniklé ZUŠ), v blízkosti domu se nachází Orlickoústecká nemocnice. Město je také významnou křižovatkou cyklostezek, které vedou údolím řek a nabízí bohaté sportovní vyžití. Ve městě se nachází Roškotovo divadlo, knihovna a další zařízení sloužící kulturnímu a společenskému vyžití.

V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím. Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi při prohlídce nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jiří Hác
Ing. Jiří Hác
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jiří Hác
Ing. Jiří Hác
zobrazit telefon