Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dr. Zdeněk Ondráček

13 995 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 88 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti OND2446
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 9 hodinami
Plocha obytná 88 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje samostatné bytové jednotky dispozice 3+1 v osobním vlastnictví, o výměře podlahové plochy 88,7 m2.

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu v zajímavé lokalitě Trutnova - Poříčí, na břehu řeky Úpy, hned vedle cyklostezky propojující městskou část Poříčí s centrem města.

Do bytové jednotky se vstupuje po schodišti ze společné verandy a chodby. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s myčkou, lednicí s mrazákem a dalšími spotřebiči. Vlevo od kuchyně je jeden pokoj a vpravo pak další dva pokoje. Celá bytová jednotka má plastová okna s dvojskly, je bez vybavení nábytkem a po vymalování je připravena k okamžitému nastěhování a bydlení. Koupelna s WC prošla v nedávné době kompletní rekonstrukcí. K této bytové jednotce přináleží terase po celé délce domu a garáž na jedno vozidlo s dílnou o výměře 32,4 m2. V podílovém spoluvlastnictví pak je další prostorná dílna, půda a další prostory domu včetně pozemků. Je zde i možnost převzetí pronájmu další zahrady vedle domu. Lze současně realizovat koupi dalšího bytu 3+1 v 1. NP a vlastnit celý dům. Do budoucna se jeví jako vhodné investovat do zateplení pláště budovy, popř. využití dalších prostor na přestavbu a vznik další bytové jednotky.

Celý dům je napojen na horkovod s rozvody tepla do radiátorů ve všech místnostech. Na zálohách za elektřinu a dodávky tepla platil současný majitel cca 6.000,- Kč měsíčně. Dům je napojen na městský vodovod i kanalizaci.

Do centra okresního města jsou to cca 3 km. V blízké vzdálenosti od domu a bytu je zastávka městské hromadné dopravy nebo také základní škola.

Koupě bytové jednotky nebo celého domu je vhodnou investicí pro drobného řemeslníka či kutila, který chce mít dostatek místa pro svoji činnost a nechce platit drahý nájem za komerční prostory. Podnikání v místě bydliště a v okresním městě má bezesporu své výhody.

Kupní cena za bytovou jednotku a příslušenství činí 3.300.000,- Kč.

Právní služby, úschovu kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupujícího zdarma. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. V případě dvou a více vážných zájemců o koupi si prodávající vyhrazuje právo určit cenu a kupujícího formou aukce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dr. Zdeněk  Ondráček
Dr. Zdeněk Ondráček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dr. Zdeněk  Ondráček
Dr. Zdeněk Ondráček
Telefon zobrazit telefon