Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. provize RK a právního servisu, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

12 256 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 62616
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 81 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji velmi příjemné a klidné bydlení v obci Smidary u Nového Bydžova. Jedná se o byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a užitnou plochou 81 m2 vč. příslušenství. Bytová jednotka se nachází ve 2.NP dvoupodlažního samostatného zděného bytového domu.

Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, další obytný pokoj(např. dětský či pracovna), kuchyň s prostornou spíží, koupelna s vanou, technická místnost a dva sklepy. Součástí prodeje je i podíl na společných prostorech, vlastní udržovaná zahrádka hned před domem a parkovací stání. V celém bytě jsou nová plastová okna, topení je řešeno vlastním plynovým kotlem a je zde nainstalovaná klimatizace.

Obec se nachází zhruba 6 km od Nového Bydžova, 15 km od Chlumce nad Cidlinou, 20 km od Jičína nebo 30 km do Hradce Králové.
V obci naleznete praktického či zubního lékaře, mateřskou a základní školu, potraviny, pohostinství, autobusové zastávky. Veškerá občanská vybavenost je dále v nedalekém Novém Bydžově.

Koupě tohoto bytu lze financovat hypotečním úvěrem, jehož kompletní vyřízení včetně mimořádných úrokových sazeb je pro Vás zdarma.
V případě Vašeho zájmu o nemovitost, prohlídku či bližší informace ohledně lokality, financování nebo právní pomoci Vám rádi poskytneme, neváhejte nás kontaktovat, na telefonu jsme pro Vás k dispozici po-pá 9-18 nebo nás kontaktujte e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon