Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ilona Vazačová

19 084 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10285
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 76 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 76 m²
Plocha nebytová 76 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 69 m²
Patro 4.

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji kompletně rekonstruovaný byt 3+1 s balkonem na ul. Třebízského v Písku.

Byt je umístěn v 5.NP podlaží domu s novým výtahem. Vzhledem k bezbariérovému přístupu do domu a k výtahu je byt vhodný i pro osoby se sníženu mobilitou.

Byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí, začneme hned u vstupních dveří, které jsou bezpečnostní a barevně jsou sladěny s ostatními interiérovými dveřmi. Při vstupu do bytu je vestavná předsíňová stěna, na kterou navazuje vestavěná šatí skříň. Po pravé straně je koupelna, která je společná s toaletou. Díky důmyslné úpravě je v koupelně vana, sprchový kout, místo na pračku i sušičku.
V rámci rekonstrukce došlo ke zrušení haly a chodbičky ke kuchyni a vznikl tak opravu prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a v kuchyni vzniklo místo pro prostornou kuchyňskou linku. Dvě ložnice jsou pak každá se samostatným vstupe, jedna je s balkonem, který je s výhledem do vnitrobloku.

V bytě jsou jednotné, bezprahové podlahy, je použit světle šedý vinyl. Vše spolu velmi pěkně ladí. V letních měsících oceníte klimatizaci, kterou je byt vybaven.

K bytu náleží sklepní kóje. Parkování je možné na veřejné komunikaci před domem. Dům prošel revitalizací, je zateplen, má upravené, čisté společné prostory, prostorný výtah.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností a dále pak vide prohlídka. V případě, že se Vám nezobrazuje, rádi Vám ji na vyžádání zašleme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ilona Vazačová
Ilona Vazačová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ilona Vazačová
Ilona Vazačová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti