Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Petr Čížek

15 225 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 7 dny
Plocha obytná 75 m²
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 121 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti CZK2435
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Aktuálně k prodeji nabízíme mezonetový byt dispozice 3+1, umístěný ve zděném bytovém domě v Mladých Bukách, okr. Trutnov. Byt se nachází v 1. a 2. nadzemním podlaží a výměra jeho podlahové plochy činí 74,6 m2.

V 1. nadzemním podlaží bytu se nachází zádveří, kuchyně, velký obývací pokoj, dětský pokoj, koupelna s vanou a wc. Ve 2. nadzemním podlaží, které je přístupné po vnitřním schodišti, se nachází ložnice. Příslušenstvím bytu jsou celkem 3 sklepy v suterénu domu o celkové výměře 17,5 m2 a půda s výměrou 28,5 m2.

Vytápění bytu zajišťují krbová kamna na dřevo s výměníkem, s rozvodem do radiátorů a s napojením na vyvložkovaný komín. Sekundárním zdrojem vytápění je elektrokotel - ten je zánovní a s možností dálkového ovládání prostřednictvím wi-fi. Ohřev teplé vody el. bojlerem. Byt je napojen na vodovod, kanalizaci, elektrickou energii. PENB nevyhotoven, proto je uváděna třída G.

Byt je po kompletní rekonstrukci, která zahrnovala výměnu oken, instalaci sítěk proti hmyzu, zhotovení nových rozvodů elektřiny, vody a odpadů, nové zařizovací předměty koupelny, nová kuchyňská linka se spotřebiči, nové podlahové krytiny, vnitřní dveře, snížení stropů s provedením zateplení ad.

Bezproblémové parkování na vlastním pozemku před domem. Zároveň je k užívání zahrada za domem, každý majitel bytu má dohodou určenu vlastní část.

Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení, zároveň však k rekreačnímu využití, vč. pronájmu, a to zejména s ohledem na svoji atraktivní polohu nemovitost se nachází necelý 1 km od Ski areálu Mladé Buky. Obec Mladé Buky se nachází v blízkosti významných krkonošských turistických a lyžařských center jako je Pec pod Sněžkou (15 km), Janské Lázně (5 km), Pomezní Boudy (20 km), dále potom Adršpašské skály, Golf club Mladé Buky ad.

Předmětem prodeje je podíl ve výši 1/3 na bytovém domě s pozemkem, s užívacím právem k uvedenému bytu. Aktuálně jsou činěny kroky k vymezení jednotek a jejich zápis do katastru nemovitostí. Více informací k uvedenému vám rádi sdělíme.

Cena za nemovitost činí 3.590.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře EVOLUCE jsou pro kupující zdarma.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací, či sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Čížek
Mgr. Petr Čížek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Čížek
Mgr. Petr Čížek
Telefon zobrazit telefon