Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Vendula Kvapilová
2 hlasy

38 126 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105846
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 124 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Toužíte po investiční příležitosti ve stále se rozvíjející vyhledávané lokalitě v obci Dolní Morava? Toužíte po něčem speciálním a chcete zkusit opravdový komfort v srdci přírody? Nebo jen hledáte místo, kam budete moci utéct před každodenním shonem? Pak byste si neměli nechat ujít tuto nabídku!

Nabízíme vám moderně a vkusně zrekonstruovaný apartmán o výměře 124 m2, který se nachází v přízemí cihlového domu se samostatným vchodem a posezením. Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyní, který vás na první dobrou okouzlí svým designem. Kombinace dřeva a černých doplňků působí nejen stylově, ale i útulně a hřejivě. Kuchyňská linka disponuje veškerými vestavěnými spotřebiči, dále na ni navazuje jídelní prostor. To vše plynule přechází do obývací části jejíž dominantnou jsou krbová kamna, která dodávají celému prostoru unikátní atmosféru.

V bytě dále najdeme celkem tři samostatné neprůchozí ložnice, které mají i své vlastní koupelny se sprchovými kouty, nechybí ani tři toalety. Dva z pokojů jsou umístěny v přízemí a třetí najdeme v horním patře, kam se dostaneme po schodech vedoucích z obývacího pokoje. Apartmán tak dopřeje soukromí a komfort až 6 osobám.

Apartmán prošel v roce 2019 rozsáhlou rekonstrukcí, a to včetně všech rozvodů. O vytápění se stará elektrokotel v kombinaci s krbovými kamny s výměníkem. Vodu ohřívá elektrický bojler. Dům je připojen k obecnímu vodovodu. Odpady jsou řešeny čističkou odpadních vod. Měsíční náklady spojené s užíváním apartmánu se pohybují okolo 4.500 Kč.

Další výhodou apartmánu je zádvěří a vstupní chodba, které jsou odděleny od obytné části a pohodlně zde můžeme uskladnit vše, co nechceme mít na očích. Je zde možnost využívat také společné prostory, které se v současnosti využívají na uskladnění lyží, kol, zahradní sekačky a dalších. Nechybí ani kus pozemku, kde můžete posedět u táboráku a užít si slunné letní dny.

Dolní Morava je velkým lákadlem díky atraktivitám, které se zde nacházejí. V léte je to především Stezka v oblacích, Pískový svět, Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a samozřejmě i světová rarita, nejdelší visutý most Sky Bridge pro pěší, který spojuje dva hřebeny hor. V zimě jsou to pak lyžářské areály Větrný vrch a Resort Dolní Morava. Nudit se zde tedy rozhodně nebudete!

Pokud se vám tento velký apartmán líbí, rozhodně zavolejte a přijeďte se podívat. Tímto vás srdečně zvu na prohlídku. V rámci realitního servisu naší společnosti Vám zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro vás vybere nejvýhodnější variantu financování tohoto nákupu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105846.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Vendula Kvapilová
Ing. Vendula Kvapilová
100 %

2 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Vendula Kvapilová
Ing. Vendula Kvapilová
zobrazit telefon