Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 000 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Lípa

16 964 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105384
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 52 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Přináším Vám jedinečnou příležitost k pořízení krásného a světlého bytu 2+kk o velikosti 52 m² s balkonem, který se nachází ve 3. patře kompletně zrekonstruovaného a zatepleného domu ve Sportovní ulici v Turnově. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří touží po pohodlném bydlení v klidné lokalitě, přitom však s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.

Dispozice bytu:

Kuchyňská linka je vyvedena v dřevěném masivu a navazuje bezprostředně na obývací pokoj. V kuchyňské části bytu najdete dost prostoru pro realizaci kulinářských představ, vejde se do ní i menší jídelní stůl. Prostorný obývací pokoj, který navazuje na kuchyň, je světlý a vzdušný díky velkým francouzským oknům, která vedou na balkon. Na balkoně si můžete vychutnat svou ranní kávu s výhledem na klidnou čtvrť, nebo se večer relaxovat se zapadajícím sluncem v zádech.

Ložnice je příjemně velká, mimo velké postele do ní pohodlně umístíte i šatní skříň a komodu.

Koupelna je laděna do tlumených kávových a vanilkových odstínů, je vybavena velkým sprchovým koutem, umyvadlem a najdete tady i prostor na pračku. Samostatné WC je prakticky přístupné z předsíně.

Výhody bytu:
• Kompletní rekonstrukce: Byt prošel vkusnou rekonstrukcí, kde byl kladen důraz na estetiku a funkčnost. Vysoký standard provedení, nové podlahy, dveře, okna a elektroinstalace.
• Balkon: Balkon orientovaný na jihovýchod, ideální jak pro sušení prádla, tak pro relax.
• Výborná lokalita: Klidná a bezpečná čtvrť s rychlou dostupností do centra města.
• Energetická úspornost: Dům je kompletně zateplený, což přispívá k nízkým nákladům na vytápění.
• Parkování: Přímo před domem najdete dostatek parkovacích míst, o která se nedělíte s nikým jiným, než s ostatními obyvateli domu.

Lokalita:
Sportovní ulice je jednou z nejžádanějších lokalit v Turnově díky své blízkosti k přírodě i městské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti najdete moderní sportovní areál s tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm a plaveckým bazénem, skatepark i zimní stadion, což ocení zejména sportovní nadšenci. Pro rodiny s dětmi je zde mateřská škola a základní škola, což výrazně usnadní každodenní logistiku.

Pár kroků od domu se nachází oblíbený park s dětským hřištěm a množstvím zelených ploch pro pikniky či venkovní aktivity.
Blíž k nádraží už snad ani bydlet nejde, takže pokud chcete vyrazit z Turnova pryč a nechcete startovat auto, vlaky i autobusy máte doslova nadosah.

Vyrazit můžete do skalního města, na hrad Valdštejn či zámek Hrubý Rohozec. Případně kamkoliv jinam, zábavy a kultury je v okolí Turnova spousta.

Byt je v osobním vlastnictví bez právních komplikací, můžete na něj bez obav čerpat hypotéku se kterou vám rádi pomůžeme a pokud nemáte pro klasickou hypotéku dostatečnou bonitu, nebojte se zeptat, máme řešení i pro vás.

Vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte mi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105384.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Lípa
Martin Lípa
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Lípa
Martin Lípa
zobrazit telefon