Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 493 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • cena při převodu do OV, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

14 814 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 51-2023-1
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 51 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví družstevní
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji - převodu družstevní podíl vážící se k bytu o velikosti 2+KK (50,6 m2) – 2.05, který bude umístěn ve 2. nadzemním podlaží v probíhající výstavbě bytového domu ve Svitavách na ulici Ottendorferova, odkud je výborná dostupnost do centra města i k veškeré občanské vybavenosti. Dispozice bytu bude tvořena pokojem s kuchyňským koutem (bez kuchyňské linky), ložnicí, koupelnou (osazena bude vana, umyvadlo, připojení na pračku) s WC, předsíní a balkónem. K bytu náleží zděná sklepní kóje. Byt bude orientován na severozápad.
Celá stavba je realizována ve vysokém standardu s energetickou náročností B – velmi úsporná. Osazena budou kvalitní okna s trojsklem, podlahové vytápění, rekuperace zajišťující stálý přísun čerstvého vzduchu bez nutnosti větrání (úspora na energiích). Zřízena bude příprava pro možnost budoucího připojení fotovoltaické elektrárny. V domě bude instalován výtah.
V průběhu výstavby lze po dohodě vybrat zařízení bytu z nabízeného standardu dle přání klienta (podlahové krytiny, obklady a dlažby, interiérové dveře a vybavení koupelny). V případě zájmu, po dohodě možnost klientských změn i nadstandardního zařízení (například osazení předokenních rolet či žaluzií, změna dispozice).
Cena za převod družstevního podílu činí 1.309.000,-- Kč + 12.000,- Kč základní vklad do družstva. Převod bytu do osobního vlastnictví je možný dle stanov družstva, právních předpisů, smluvních podmínek Smlouvy o úvěru, financujícího peněžního ústavu. Doplatek anuity při převodu bytu do osobního vlastnictví činí 2.184.000,-- Kč. Při měsíčních splátkách anuity bytové družstvo garantuje úrok 3,49 % minimálně po dobu dvou let od kolaudace nemovitosti.
K bytu lze koupit - převést družstevní podíl vážící se k vnitřnímu garážovému stání (od 509.990,-- Kč) nebo venkovnímu parkovacímu stání v uzavřeném areálu (á 99.900,-- Kč).
Předpokládané dokončení stavby 4/2025. Podrobnosti k připravovanému projektu i k již realizované výstavbě naleznete na webových stránkách družstva. Pro více informací či sjednání osobní schůzky kontaktuje makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Burda

Nemovitost nabízí

 Jan Burda
Jan Burda
zobrazit telefon