Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

96 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

10 131 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F13196
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 3 dny
Plocha celková 58 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 58 m²

Popis nemovitosti

Luxusní bydlení v srdci Černomorce: Obytný dům "Lazuren Bryag"

Objevte svůj nový domov jen 50 metrů od centrální pláže Černomorec, v nádherné oblasti Akra. Budova Lazuren Bryag nabízí ideální spojení komfortu a přírodní krásy v jedné z nejrychleji se rozvíjejících turistických destinací.

Konkrétní byt 2+kk o celkové ploše 66,49m2 se nachází ve třetím podlaží.

Proč zvolit "Lazuren Bryag"?

Perfektní lokalita: Užijte si pohodlí, které přináší blízkost pláže a zároveň možnost vychutnat si klidné a malebné prostředí.

Moderní infrastruktura: Černomorec se může pochlubit nově vybudovanými obytnými budovami, hotelovými komplexy a množstvím zábavních podniků. Toto půvabné letovisko se rychle mění v oblíbenou destinaci pro turisty i místní obyvatele.

Kompletní vybavení: "Lazuren Bryag" je čtyřpatrová budova se suterénem, polopodzemním podlažím a třemi vchody, navržená s ohledem na vaše pohodlí a bezpečnost. K dispozici je dostatek parkovacích míst a byty budou v dokončení na klíč. S nábytkem a vybavením pomůžeme za bezkonkurenční ceny!

Vybavení a služby

Zelené plochy a dětská hřiště: Pečlivě udržované parky a hřiště jsou ideální pro rekreaci, sport a hry, což ocení nejen turisté v letní sezóně, ale i místní mladé rodiny.

Gastronomické zážitky: Užijte si jedinečnou atmosféru místních restaurací, které vaši dovolenou promění v nezapomenutelný zážitek díky skvělé obsluze a vynikající kuchyni.

Kvalita a moderní technologie

Při výstavbě "Lazuren Bryag" jsou použity jen ty nejkvalitnější materiály a nejmodernější stavební technologie. Dokončení projektu je plánováno na červenec 2025.

Bez starostí

Bez poplatků za údržbu: Užijte si klidné bydlení bez poplatku na údržbu.

Investujte do svého pohodlí a luxusu s "Lazuren Bryag" – vaším novým domovem u Černého moře. Nechte se okouzlit krásou Černomorce a užijte si život na slunném bulharském pobřeží.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. 
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. 
Team MNM

Černomorec se nachází 26 km jižně od Burgasu a 9 km severně od něj
Sozopol. Do sousedních měst jezdí pravidelné autobusy i autobus do
hlavní město. Letovisko Černomorec se tak trochu vymyká podobě klasických plážových destinací. Malé venkovské městečko obklopené mírně zvlněnou krajinou plnou polí a luk žije tak trochu ospalým životem i během léta. Vilky a malé venkovské domky v centru naruší náměstí s klasickým socialistickým "kulturákem" a teprve přímo u pláže narazíte na pár menších hotelů. Černomorec je letovisko s velmi klidnou a příjemnou atmosférou ideální k trávení venkovské dovolené u moře. Přímo v obci najdete hezkou městskou pláž, která ovšem v létě může být trochu přelidněná. Zhruba dvě třetiny jsou vyčleněny pro podnikatele pronajímající lehátka a slunečníky, zatímco na zbývající část si můžete přinést vlastní vybavení. Malá promenáda mezi pláží a městečkem je vyplněna mnoha malými restauracemi. Výrazně prostornější a hezčí je pláž mezi Černomorcem a Sozopolí dlouhá přes 2 km. Přes to zde žije bujarým veselím, nabídkou mnoha vodních aktivit, zároveň si však na rozlehlé a krásně čisté pláži najdete dostatek soukromí sami pro sebe. Moře se poměrně mírně svažuje, takže je vhodná i pro děti. Podél této pláže najdete už klasické hotely, na které v centru Černomorce nenarazíte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
zobrazit telefon