Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

240 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

1 053 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 25. září 2023
Plocha celková 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F8823
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.

Popis nemovitosti

Dovolte nám představit apartmán nacházející se v Tenerife na Kanarských ostrovech. Kanarské ostrovy jsou místem kde léto zažijete celý rok a zima zde nemá šanci. Díky teplotám, které přes rok neklesnou pod 19°C si užijete dovolenou celý rok. Pojeďte se s námi osobně podívat na místo a zažít s námi toto kouzelné místo na vlastní kůži. Děláme také online prohlídky.

Útulný apartmán s 1 ložnicí a 1 koupelnou v Paraiso del Palm Mar. Byt byl právě zrekonstruován a je nabízen plně zařízený a vybavený. Byt o celkové rozloze 65 m2 nabízí prostorný obývací pokoj, americkou kuchyň, světlou ložnici, koupelnu a 2 terasy, z nichž jedna má výhled na bazén. Klimatizace. Myčka nádobí.
Nachází se v klidném a rezidenčním komplexu se společným bazénem. V blízkosti místní občanské vybavenosti a jen několik minut chůze od pláže.

Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací, včetně poprodejního servisu a organizace případného pronájmu. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu. Naši klienti nikdy nečekají ve frontách a mají od nás veškerou pomoc a informace, které potřebují.

Tenerife, španělský klenot ležící v Atlantiku, nabízí jedinečnou kombinaci přírodních krás a života. Ostrov s celoročně mírným klimatem vyznává životní styl zaměřený na pobyt v přírodě. Od rušných ulic Santa Cruz až po klidné pobřeží Playa de las Teresitas - Tenerife uspokojí nejrůznější požadavky. Místní obyvatelé, známí svou pohostinností, spojují tradiční španělskou kulturu s moderním komfortem. Gastronomické speciality, pestré festivaly a bohatá historie vytvářejí spoustu zážitků. Ať už se procházíte vulkanickou krajinou nebo ochutnáváte místní kuchyni, Tenerife je díky svému uvolněnému tempu a úchvatným výhledům podmanivým místem, které můžete nazývat svým domovem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Nikl
Tomáš Nikl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Nikl
Tomáš Nikl
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti