Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 998 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Bůva

42 401 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 889327
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 508 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 8 dny
Plocha obytná 59 m²
Patro 4.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 59 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorného a světlého bytu 2+kk s užitnou plochou 59 m2 v atraktivní lokalitě Bubenče v Praze 6. Tento byt se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu s výtahem, který prošel kompletní rekonstrukcí včetně oken, stoupaček a kanalizace. Krásný rohový dům nabízí reprezentativní společné prostory, které umocní váš pocit bezpečného domova.

Byt se skládá z obývacího pokoje, předsíně s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s vanou a samostatného WC. K bytu patří také prostorný sklep o velikosti 7 m2. Tento byt poskytuje neomezené možnosti přizpůsobení dle vašich představ a potřeb, ať už hledáte moderní bydlení pro sebe nebo výhodnou investici k pronájmu.

Lokalita Bubenče je známá svou prestižností a klidným prostředím. Ulice Dr. Zikmunda Wintra, kde se byt nachází, je obklopena veškerou občanskou vybaveností, obchody, restauracemi a má výbornou dostupnost veřejné dopravy. Jen pár kroků od bytu se nachází Puškinovo náměstí a park Stromovka, ideální pro procházky a relaxaci. Stanice metra Hradčanská a Dejvická jsou v docházkové vzdálenosti, což zajišťuje snadný přístup do centra Prahy.

Tento skvělý byt je ideální pro milovníky moderního bydlení v klidné lokalitě s výhodnou dostupností MHD i centra města. Byty v této ulici se běžně na prodej neobjevují, což činí tuto nabídku skutečně unikátní. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost k investici do vlastního bydlení nebo k pronájmu s rychlou návratností.

Máte-li zájem o prohlídku tohoto bytu nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde pro vás, abychom Vám pomohli s výběrem nového domova.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Bůva
Lukáš Bůva
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Bůva
Lukáš Bůva
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti