Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 200 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • v ceně je i vybavení bytu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vanda Hrubešová
4 hlasy

30 535 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
Inženýrské sítě Telefon
ID nemovitosti 663
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

Prodej krásného a luxusně vybaveného bytu 2+kk s balkonem o výměře 55m2 v novostavbě z roku 2017. Bydlení je ve velmi žádané lokalitě s dostatkem zeleně, nedaleko Hostavického potoka a nádrže Slatina, kde vede i cyklostezka. Dále je zde Park Hrušov , kde je zabudovaná inline dráha, Discgolf u OC Šterboholy. Byt se nachází na novém sídlišti – Malý Háj v Dolních Měcholupech. Je zde několik hřišť a spoustu zeleně.
Byt je v 1.patře a od hlavní chodby s výtahem a schodištěm jsou byty odděleny vstupní chodbou, kde se nachází 8 bytů. Po vstupu do krásné a prostorné předsíně, kde je komora, vstup do koupelny a WC a vstupy do jednotlivých místností. Byt se prodává včetně vybavení, nábytku, pračky, sušičky, televize, domácího kina. Koupelna je s vanou, umyvadlem se skříňkou, pračkou, sušičkou ( výměra koupelny s WC je 6,7m2). Kuchyň je vybavena spotřebiči - lednice s mrazákem, varná deska, zabudovaná elektrická trouba a mikrovlnná trouba. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, který je 5 m2 a je zde i zahradní nábytek . Ve dveřích je síť proti hmyzu, na okně jsou záclony a zatemňovací závěsy na míru. V ložnici je zabudovaná venkovní roleta
Byt je nadstandardně vybaven – krásné plovoucí podlahy, dveře, vše sladěné a designérsky propracované. Vkusně sladěné vybavení bytu, nábytku a doplňků.
Nízké náklady na provoz bytu. Parkování zdarma je u domu, kde se nyní vytvořilo přes 80 nových parkovacích míst.
Veškerá občanská vybavenost školka, škola, pošta, zdravotní středisko se nachází v Dolních Měcholupech. Zastávka MHD hned u domu a je tedy snadná dostupnost k metru. Připravuje se i tramvajová doprava do centra města, v plánu je výstavba školky, školy a letního kina. Nedaleko jsou i nákupní centra, kde jsou také služby, obchody a restaurace - Štěrboholy Retail Park (cca 400 m), Lidl, Penny, Lidl, Action, Tedi, Sinsay , OC Europark a nebo Fashion outlet Štěrboholy. Skvělá dostupnost do centra Prahy (autobusová zastávka směrem na metro u domu).Dobré napojení na nájezd na jižní spojku a hlavní tahy města.
Osobní vlastnictví s možností financování hypotečním úvěrem, který za Vás rádi vyřídíme. Doporučujeme osobní prohlídku této nemovitosti. Ukazatel energetické náročnosti PENB: B.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vanda Hrubešová
Vanda Hrubešová
100 %

4 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vanda Hrubešová
Vanda Hrubešová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti