Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 490 000 Kč

C

Úsporná

  • cena je včetně provize a kompletního právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexander Koenigstein

36 006 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 548
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Balkóny Balkon
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 51 m²
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte pro sebe, nebo na investici, slunný dvoupokojový byt s velkým balkónem a parkovacím stáním v jedné z nejatraktivnějších rezidenčních lokalit v Praze, nacházející se hned u stanice metra B? Pak Vám nabízíme ke koupi exkluzivní byt 2+KK (51 m2) v osobním vlastnictví s balkónem (9 m2) a velkým parkovacím stáním, který se nachází ve 2. NP moderního developerského projektu Britská čtvrť na Praze 5.
?

Tento útulný bezbariérový byt se skládá z předsíně s prostornou šatnou, odkud jsou samostatné vstupy do koupelny s vanou a WC a do prostorného obývacího pokoje s atypickým kuchyňským koutem. Ten je vybavený varnou deskou se závěsnou digestoří, horkovzdušnou troubou, myčkou a ledničkou. Z obývacího pokoje jsou pak vstupy do vzdušné ložnice a na jižně orientovaný zastřešený balkón s výhledem do zeleného parku s jezírkem.


Byt je vybaven moderními interiérovými světly, žaluziemi na nadstandardně velikých oknech a částečně i nábytkem (viz foto), který může být součástí prodeje. Na podlahách jsou v pokojích plovoucí podlahy a v předsíni, koupelně a na WC je dlažba. Vytápění bytu a ohřev vody jsou řešeny centrálně. K bytu patří nadstandardně velké garážové stání (20m2) nacházející se v 1.PP domu, které je možné využít zároveň na automobil i motorku. Objekt je střežen bezpečnostní agenturou.


Rezidenční projekt Britská čtvrť, kde se byt nachází, je zaměřen na zeleň a volnočasové vyžití. Nabízí skvělou občanskou vybavenost s obchody, restauracemi, kavárnami, lékařskými službami, s dětskými hřišti, fitness centrem, venkovní posilovnou, japonskou zahradou a dobíjecí stanicí pro elektromobily. Stanice metra Stodůlky a autobusová zastávka je vzdálená 300 m.


Tuto nemovitost je možné financovat z vlastních zdrojů, nebo hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám mohu zaslat i ve virtuální podobě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexander Koenigstein
Alexander Koenigstein
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexander Koenigstein
Alexander Koenigstein
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti