Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Sergei Gagarin

29 263 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti SP84
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 46 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji světly byt o rozloze 46m2, v 4. podlaží cihlového domu s výtahem, který se nachází v ulici Sobotecká, Praha 10 - Vinohrady. Jedná se o byt 2+kk situovaný v prestižní čtvrti Vinohrady, která je známá svou historickou architekturou a příjemnou atmosférou.

Byt nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dále se nachází velká ložnice, chodba se vstupem do komory, koupelna s vanou a samostatná toaleta.

Poloha bytu je ideální pro ty, kteří ocení výhody života v Pražských Vinohradech. V blízkosti bytu se nachází mnoho obchodů, restaurací a kaváren, stejně jako vynikající dopravní dostupnost. Nepromeškejte příležitost stát se majitelem tohoto útulného bytu v prestižní čtvrti Prahy. Kompletní občanská vybavenost v místě (nákupní centrum Flora, MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, kavárny, lékař, pošta, lékárna, banky). V blízkosti Mahlerovy sady, sady Bratří Čapků, Bezručovy sady, Havlíčkovy sady a Gröbovka. Výborná dopravní dostupnost (1 min. chůze tram, 5 min. metro).

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře. Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP84. Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 3 % + dph v zákonné vyšší.
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Sergei Gagarin
Sergei Gagarin
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Sergei Gagarin
Sergei Gagarin
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti