Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 298 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Matyáš Novák

22 469 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 45 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 897465
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 505 m²
Konstrukce Zděná
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 45 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 45 m2, nacházející se v atraktivní lokalitě Praha 8 - Libeň, na adrese náměstí Dr. Václava Holého 1052/11. Byt se nachází v cihlovém domě s referenčním číslem, který umožňuje komfortní bydlení s vynikající dostupností do centra města.

Byt se nachází v prvním patře šestipatrového domu. Pokud hledáte bydlení blízko centra, ale zároveň v klidné části s výbornou občanskou vybaveností, toto je ideální nabídka pro vás. Dům se nachází nepříliš daleko od parku Thomayerovy sady, který poskytuje skvělé možnosti pro relaxaci a volnočasové aktivity ve městské zeleni.

Pokud jde o uspořádání bytu, jedná se o optimalizovaný prostor, kde najdeme útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, která poskytuje dostatek soukromí, koupelnu a samostatnou toaletou. Dispozici bytu doplňuje praktické řešení pro úložné prostory. Byt je nabízený včetně zařízení, vhodný k okamžitému nastěhování.

V ceně 5 298 000 CZK je zahrnuto kompletní vybavení bytu vyjma drobných příslušenství. Nemovitost je vhodná jak pro osobní bydlení, tak jako investice k pronájmu s dobrým výnosem.

Pokud jde o další výhody, lokalita Prahy 8 nabízí veškerou potřebnou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace i kavárny. Dopravní spojení s ostatními částmi Prahy je zajištěno množstvím tramvajových a autobusových linek, stejně jako blízká stanice metra "Palmovka", která je pouze krátkou procházkou od domu.

Pro zájemce o prohlídku nemovitosti nebo další informace neváhejte kontaktovat náš realitní tým, který vám rád poskytne veškeré potřebné informace a pomůže s administrativní stránkou koupě bytu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Matyáš Novák
Matyáš Novák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Matyáš Novák
Matyáš Novák
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti