Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

125 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena neobsahuje daň z převodu nemovitosti, notářský poplatek a registrační poplatek. Celkem tyto zák
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Tereza Eichlerová

548 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení 6. září 2023
Plocha obytná 49 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 65 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 372948
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi tento krásný penthouse 2+1 s velkou terasou a parkovacím stáním v ceně v urbanizaci"LA KASBAH", pouhých 400 metrů od pláže.

Tento byt s velkou soukromou terasou a střešní terasou a nádherným výhledem (hory, moře) má prostorný obývací pokoj, samostatnou kuchyň s technickou místností, velkou ložnici s vestavěnou skříní a koupelnu. Terasa je přístupná z obývacího pokoje a má výhled na moře a jeden z bazénů a zahradních oblastí urbanizace. Z terasy vede soukromé schodiště do velkého soukromého solária, kde si můžete užít skvělé večery s výhledem na moře a nádherný vánek, který poskytuje jeho blízkost.

K domu náleží parkovací stání v ceně.

Urbanizace La Kasbah se vyznačuje tím, že má silné severoafrické konotace, integrující věže Maghreb kasbah velké krásy do budovy. Fasády jsou nepravidelné, v souladu s organickou architekturou, kombinují dvě barvy, terakotu a světlý okr.

Rezidence zahrnuje dva bazény pro běžné použití s různými designy a dva dětské bazény a další vodní plochy, což znamená, že tento prvek je vždy přítomen v upravených prostorách.

Tento penthouse se nachází v oblasti urbanizací nejblíže k pláži.

Jeho poloha je perfektní v centru Playazo de Vera, v blízkosti všech služeb, jako jsou: restaurace, kavárny, plážové kluby a plážové bary, sportovní centra, nákupní centra, supermarkety, zdravotní středisko, lékárny atd.

Nyní je Již nově schválen úsek rychlovlaku El Corredor del Mediterráneo, který má zastávku ve Vera přibližně 2 km od domu. Cesta vlakem do Málagy, Alicante a Madridu tak bude časově zkrácena na více než polovinu cesty autem. Koridor rychlovlaku bude dokončen ke konci roku 2025.

Poplatky komunitě činí 45EUR měsíčně.

Vera Playa disponuje veškerým občanským vybavením a krásnými plážemi, které jsou cca 8km dlouhé a příjemně široké. V této oblasti jsou i v zimním období velmi příjemné teploty.

Na letiště Almería se dostanete za necelou hodinu, do Alicante za 2 hodiny, do Malagy za 3 hodiny a do Madridu za 5 hodin autem.

V zimním období se můžete vydat do hor Sierra Nevada, z pláže přímo na lyže trvá cesta autem 2,5 hodiny.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right