Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 200 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Magdaléna Trnková

17 812 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 59 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 909430
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před 28 dny
Plocha obytná 58 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte ideální bydlení v srdci Pardubic? Představujeme Vám krásný a útulný byt o dispozici 2+1 o celkové výměře 59 m2, který se nachází na ulici Jungmannova, ve čtvrti Zelené Předměstí v krajském městě Pardubice. Tento byt ve druhém nadzemním podlaží z celkových čtyř nabízí pohodlné bydlení s výbornou dostupností do centra města.

Byt nabízí dobré dispoziční rozložení. Z prostorné chodby je vstup do obou obytných místností, ale také do koupelny a WC, které je samostatné. Celková obytná plocha bytu je 59 m2, přičemž k bytu náleží i balkón o rozloze 1,02 m2 a sklep o rozloze 1,38 m2. Dále je možné využívat dalších společných prostor jakými jsou: kočárkárna, sušárna a kolárna. Což přidává další úložný prostor.

Tento atraktivní byt je ihned volný k nastěhování a je možné jej financovat i prostřednictvím hypotéky. Tato lokalita je vyhledávanou adresou pro život díky své blízkosti parků, škol, obchodů a kulturních zařízení. V blízkostí najdete restaurace, sportoviště a obchody, což zajišťuje vysoký standard života.

Byt se nachází ve zděné budově, která je dobře udržovaná a zabezpečená kamerovým systémem. Dodávku tepla a teplé vody zajišťuje společná kotelna pro dva bytové domy, což zajišťuje bezstarostné a pohodlné vytápění. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a má vlastní vodovodní přípojku. V bytě jsou k dispozici nové rozvody veškerých inženýrských sítí včetně optického kabelu internetu.

Pokud hledáte klidné bydlení obklopené zelení v centru Pardubic s kompletním zázemím a výbornou dopravní dostupností, tento byt na Jungmannově ulici představuje ideální volbu. Pro parkování auta je možné využít veřejné městské parkoviště za poplatek 1.200,-kč/ročně. Byt je ideální pro zájemce v jakékoliv životní fázi.

Pokud Vás tento byt zaujal, budeme se na Vás těšit na prohlídce!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Magdaléna Trnková
Magdaléna Trnková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Magdaléna Trnková
Magdaléna Trnková
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit