Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Smíšek
1 hlas

9 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti IR2142024
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 63 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivně v rámci probíhajícího insolvenčního řízení byt 2+1 v Dobrušce, ve zděném bytovém domě č.p. 731/4, ulice Mírová, zapsáno na LV 3084 pro k.ú. Dobruška
Bytový dům pochází z 50-tých let minulého století a je lokalizován na jižním okraji širšího centra města, v zóně sídlištní zástavby. Jedná se o dům s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími, se sedlovou střechou.
Byt se nachází ve 2.NP vchodu čp. 731 nalevo od vchodu. Dispoziční řešení je 2+1, skládá se z kuchyně, dvou pokojů, koupelny, WC, chodby a balkonu.
Dveře jsou plné a částečně prosklené, okna dřevěná špaletová. Vytápění je ústřední z dálkového zdroje, stejně jako zdroj teplé vody je centrální. Vybavení koupelny tvoří vana, umývadlo a samostatné WC ve zděném jádru, v kuchyni je kuchyňská linka s el. sporákem a digestoří. Vybavení bytu je původní s výjimkou nové kuchyňské linky z roku 2018. K bytu přísluší sklep v 1.PP.
Před cca 10-lety byla vyměněna střešní krytina včetně klempířských konstrukcí.
Technický stav domu je průměrný a technický stav bytu je též průměrný. Byt je v klidné lokalitě, dobře pronajímatelný, v centru města s velmi dobrou občanskou vybaveností.
Kupní smlouva se uzavírá přímo s insolvenčním správcem. Prodej se uskutečňuje v přímém prodeji nejvyšší nabídce mimo dražbu. Předložená cenová nabídka se ihned po přijetí předkládá insolvenčnímu správci a zajištěnému věřiteli. Znalecký posudek na vyžádání k dispozici. Prodejem nemovitosti zanikají ze zákona veškeré finanční zástavy na nemovitosti.
.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Smíšek
Pavel Smíšek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Smíšek
Pavel Smíšek
zobrazit telefon