Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

180 925 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

794 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon, Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti N6391
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 23. listopadu 2023
Plocha užitná 46 m²

Popis nemovitosti

S potěšením vám představujeme exkluzivní nabídku k prodeji luxusního studia o celkové rozloze 46 m2. Studio disponuje i vlastním balkonem, který poskytuje ideální prostor pro relax či odpočinek na čerstvém vzduchu. Dalším benefitem je i soukromý bazén.

Tato jedinečná nemovitost je součástí nového rezidenčního projektu s názvem Samana Mykonos. Projekt je ve výstavbě a jeho dokončení je plánováno na rok 2025. Projekt je strategicky situován v Dubai Studio City.

Každý byt v tomto projektu je navržen s velkým důrazem na detail a pohodlí. Kuchyň i koupelna budou plně vybavené, aby uspokojily všechny vaše potřeby. Obývací pokoj bude s otevřenou kuchyňskou linkou a přímým vstupem na balkon.

Rezidenti budou mít k dispozici řadu vysoce kvalitních služeb a zařízení. Kromě privátního bazénu, který je součástí každého bytu, bude v rezidenci také veřejný bazén a jacuzzi. Dále je zde parní lázeň se saunou a také moderní posilovna pro ty, kteří se chtějí udržovat ve formě. Děti budou moci využívat dětské hřiště a pro všechny obyvatele budou k dispozici concierge služby.

Lokalita tohoto rezidenčního projektu je velmi atraktivní. Můžete se během tří minut dostat do nákupního centra First Avenue Mall a za pouhých deset minut do Dubai Hills Mallu. V blízkosti se také nachází prestižní Trump International Golf Club a krásné pláže Palm Jumeirah.

Nabízíme příznivý splátkový kalendář s možností rozložení splátek až do roku 2027. Cena apartmánu je orientační a může se měnit podle podlaží, podlahové plochy a výhledu. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají luxusní bydlení v jedné z nejrychleji se rozvíjejících částí Dubaje.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (11)
small left
small right