Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 259 500 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Šárka Tichá

43 510 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti HP1-2
Stav nemovitosti Novostavba
Datum vložení 30. března 2023
Plocha užitná 80 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme apartmán o dispozici 1-2+kk v 1.NP luxusního projektu HARRACHOV PEAKS. Apartmán má obytnou plochu 52,19 m2 a celkovou užitnou plochu 80,16 m2 vč. terasy (27,61 m2). Jeho součástí je komora a venkovní parkovací stání (není zahrnuto v ceně). V prostoru tohoto apartmánu získáte snadno pomocí připraveného individuálního architektonického návrhu vestavby originální dispozici blížící se 2+kk (viz vizualizace). Terasa apartmánu je vůči zemi vyvýšená a odpovídá 2. NP. Vybavený vzorový byt projektu má stejnou dispozici, takže je možné se inspirovat. Je zařízen kuchyní (spotřebiče BEKO) a skříňová vestavba odděluje spací a jídelní kout a apartmán se tak přibližuje dispozici 2+kk.

Harrachov Peaks je luxusní projekt vystavěný z kvalitních přírodních materiálů s wellness se saunou a vířivkou a plně vybaveným fitness. Představuje pouze 16 moderních apartmánů a nabízí tak komorní atmosféru v domě pro jejich majitele. Svým konceptem uspokojí zájemce jako o druhé bydlení v Krkonoších, tak investory se záměrem zajistit své finance nebo praktikovat výnosové krátkodobé pronájmy. Součástí nabídky je i správa apartmánů včetně pronájmů. Projekt HARRACHOV PEAKS nabízí vysoký standard vybavení – dubové podlahy, dřevěné terasy, velkoformátové obklady v koupelnách a na chodbách a další. Vytápění probíhá tepelnými čerpadly a je rozvedeno podlahovým topným systémem. V bytě je rekuperace. Energetická třída je velmi úspornou B. Kolaudace úspěšně proběhla a nastěhování je možné ihned.

Lokalita Harrachova, mezinárodně známá díky skokanskému můstku pro lety na lyžích, nabízí širokou škálu vyžití napříč sezónami při zimních i letních sportech, pro milovníky adrenalinu i pokojné dovolené s dětmi či bez. Občanská vybavenost Harrachova s vybranými restauracemi, obchody, půjčovnami sportovního vybavení, sportovními školami i kulturními akcemi se neustále rozvíjí a zvyšuje komfort osobitého života v tomto městě. Najděte si druhý domov v horách – HARRACHOV PEAKS – jako jistotu klidu a soukromí při odpočinku i ve vašem volnočasovém aktivním životě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Šárka Tichá
Ing. Šárka Tichá
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Šárka Tichá
Ing. Šárka Tichá
zobrazit telefon