Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Reality v nabídce makléře Lukáš Jirka

Lukáš Jirka právě teď nabízí 15 nemovitostí

Pronájem skladu 750 m² Solnice, Poříčí

Pronájem víceúčelové haly k výrobě či opravárenství. Možnost využít také jako skladovací plochu. Příjezd nákladní dopravou je zajištěn, vjezd do objektu o výšce 6,5 metru. Po domluvě je možnost prostory zmenšit. Toalety s umývárky jsou zajištěny. Zajímá Vás více informací? Volejte makléři.

Doporučeno včera

Prodej bytu 4+1 80 m² Záchlumí

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 80 m? v klidné části obce Bohousová. Tento cihlový byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Bytový prostor se rozkládá do 5 místností, které jsou ideálně rozvržené pro pohodlné bydlení a nabízejí dostatek místa pro vaši rodinu. Zároveň garážové stání zajistí komfort pro Vaše vozidlo. Nemovitost je v původním stavu, což oceníte při případných

Doporučeno včera

Prodej zahrady Borohrádek

Prodej pozemku v zahrádkářské osadě o velikosti 465 m?, kde je velkou výhodou samostatná studna a také elektřina přímo na pozemku. Nejste vázání na společné užívání ostatních v osadě. A nyní už jen chybí postavit chatku pro Váš odpočinek a relaxaci dle Vašich představ třeba o velikosti 5 x 5 metrů. Zajímá Vás více informací rád Vám je sdělím a se vším poradím. Budu se těšit na Vaše zavolání. S

Doporučeno včera

Pronájem bytu 2+1 67 m² Rychnov nad Kněžnou, Na Trávníku

Hledáte byt v centru Rychnova nad Kněžnou? Celý byt je po rekonstrukci s novou kuchyní se spotřebiči a novými podlahami. Byt se nachází centrálně v domě a to ve 4.NP. K nájmu nutno přičíst energie, které se hradí nad rámec nájemného. Zajímá Vás více informací? Volejte makléři a domluvte si prohlídku.

Pronájem bytu 4+1 80 m² Záchlumí

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 4+1 o užitné ploše 80 m?, nacházející se na 2. nadzemním podlaží v cihlovém domě v klidné části Bohousové, Záchlumí. K bytu náleží garážové stání, což ocení každý řidič. Lokalita nabízí výbornou dostupnost do větších měst jako Žamberk či Rychnov nad Kněžnou, a také dobrou občanskou vybavenost přímo v místě. Byt je v pěkném stavu a připravený k nastěhování. Pokud h

Pronájem bytu 3+1 71 m² Vamberk, Struha

Pronájem bytu o velikosti 3+1 s balkonem, který se nachází přímo v centru Vamberka. K bytu náleží sklepní kóje a společné prostory. Vybavení není součásti bytu. Byt je volný a k nastěhování od 1.6.2024. V nájemném nejsou zahrnuty zálohy za energie, které hradí nájemník sám v patřičných zálohách. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Pronájem bytu 3+1 85 m² Rychnov nad Kněžnou, Balbínova

Hledáte zajímavý byt v centru Rychnova nad Kněžnou? Tak už nehledejte, jeden pro Vás máme! Jedná se o byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 85 m?, který se nachází v 1.NP. K ceně nájmu nutno připočíst zálohové platby za energie. Doporučuji prohlídku bytu. Rezervujte si čas prohlídky, rád Vás provedu celou nemovitostí. Byt je volný, připravený k nastěhování. Veškeré informací u makléře.

Pronájem skladu 160 m² Solnice, Poříčí

Pronájem prostoru k výrobě či opravárenské činnosti. Možnost využít také jako skladovací prostory. Příjezd nákladní dopravou je zajištěn. Celková velikost 160 m?. Po domluvě je možnost prostory zvětšit. Toalety s umývárky jsou také zajištěny. Zajímá Vás více informací? Volejte makléři.

Prodej chaty 45 m² Týniště nad Orlicí

Prodej rekreační chaty v časti vesnice Štěpánovsko v blízkosti města Týniště nad Orlicí. Na pozemku najdeme chatu, která je připojena na veškeré inženýrské sítě, ale vyžaduje značnou rekonstrukci. Dejte šanci své představivosti a vytvořte na pozemku o velikosti 809 m? Váš nový domov či zázemí pro rekreaci. Zajímá Vás vice informací neváhejte a oslovte našeho makléře, který se těší na Vaše zavolá

Pronájem výrobního objektu 500 m² Solnice, Poříčí

Pronájem objektu o velikosti 500 m?, který se nachází na logistické spojce kousek od obce Kvasiny. Celý objekt je v oploceném areálu s možností parkování pro kamiony nebo jinou nákladní dopravu. Prostory lze využít jako výrobní, skladovací nebo dle Vaší aktivity. Je možné také celý sklad zmenšit na polovinu. Zajímá Vás více informací o nemovitosti? Informujte se u makléře, který sdělí veškeré podr

Pronájem skladu 500 m² Solnice, Poříčí

Pronájem skladovacího objektu o velikosti 500 m?, který se nachází na logistické spojce kousek od obce Kvasiny. Celý je objekt je v oploceném areálu s možností parkování pro kamiony. Možností je skladovací prostory zmenšit a při způsobit dle Vašeho záměru po dohodě. Zajímá Vás více informací o nemovitosti informujte se u makléře. který sdělí veškeré podrobnosti.

Prodej stavební parcely Týniště nad Orlicí

Prodej stavebního pozemku na okrajové časti vesnice Štěpánovsko v blízkosti města Týniště nad Orlicí. Na pozemku najdeme rodinný dům, který je připojen na veškeré inženýrské sítě, ale vyžaduje značnou rekonstrukci. Dejte šanci své představivosti a vytvořte na pozemku o velikosti 809 m? Váš nový domov či chatu. Zajímá Vás vice informací neváhejte a oslovte našeho makléře, který se těší na Vaše za

Pronájem obchodu 29 m² Rychnov nad Kněžnou, Balbínova

Pronájem obchodních prostor v Rychnově nad Kněžnou. Výhodou je centrální položení objektu kde je denní pohyb lidí, a to muže být výhodou pro Vaše podnikání. Prostor nabízí vlastní sociální zázemí, společný sousedící prostor se zázemím denní místnosti. Volné od 1.7.2024 Zajímá Vás více informací volejte makléři.

Prodej rodinného domu 45 m² Týniště nad Orlicí

Prodej nemovitosti na okrajové časti vesnice Štěpánovsko v blízkosti města Týniště nad Orlicí. Na pozemku najdeme rodinný dům, který je připojen na veškeré inženýrské sítě, ale vyžaduje značnou rekonstrukci. Dejte šanci své představivosti a vytvořte na pozemku o velikosti 809 m? Váš nový domov či chatu. Zajímá Vás vice informací neváhejte a oslovte našeho makléře, který se těší na Vaše zavolání.

Pronájem kanceláře 29 m² Rychnov nad Kněžnou, Balbínova

Pronájem kancelářského prostoru v Rychnově nad Kněžnou. Výhodou je centrální položení objektu kde je denní pohyb lidí, a to muže být výhodou pro Vaše podnikání. Prostor nabízí vlastní sociální zázemí, společný sousedící prostor se zázemím denní místnosti. Volné od 1.7.2024 Zajímá Vás více informací volejte makléři.